Polat Geyik
Gümüş 5 Üye
Evet 30 a 80 akvaryumum bu içerisinde dış filtre gün ışığı veren bir lamba (uv lambası değilmiş sanırım bu) 8 tane su bitkisi , 6 tane japon balığı ,4 tane küçük kırmızı balıklar p ile başlıyordu türünü unuttum , 4 tane vatoz ,4 tane tatlı su salyangozu , "1 tane de tatlı su ıstakozu var, 4 püskürük kayaç , bir de mango kökü var ( ama suyun dibine düşmüyor ve misina ile yosun bağladım ona da) Dibinde bitki kumu var 3 torba onun da üstünde 1 torba ince beyaz kum var.
Isıtıcıyı da bugün yarın alacağım.
Kaplumbağalar için kuru alan yaptırdım ama daha takmadım eğer o mango kökü suya düşmezse onun üstüne de çıkarlar çok güzel olur. Ama asıl sorum kaplumbağalar bu kadar çeşitli hayvan la bir arada yaşayabilir mi ? Istakoz bile var içinde bir tane. Japon balıklarını yakalarlarsa affetmezler diye düşünüyorum. Yemlerini de kaplumbağaların ayrı bir kapta vereceğim.
Bir arada yaşamalarında sıkıntı var mı?
Almam gereken uv lambası ısıtıcı vs neler önerirsiniz başka almam gereken şeyler var mı?
[attachment=1975][attachment=1976][attachment=1977]
Isıtıcıyı da bugün yarın alacağım.
Kaplumbağalar için kuru alan yaptırdım ama daha takmadım eğer o mango kökü suya düşmezse onun üstüne de çıkarlar çok güzel olur. Ama asıl sorum kaplumbağalar bu kadar çeşitli hayvan la bir arada yaşayabilir mi ? Istakoz bile var içinde bir tane. Japon balıklarını yakalarlarsa affetmezler diye düşünüyorum. Yemlerini de kaplumbağaların ayrı bir kapta vereceğim.
Bir arada yaşamalarında sıkıntı var mı?
Almam gereken uv lambası ısıtıcı vs neler önerirsiniz başka almam gereken şeyler var mı?
[attachment=1975][attachment=1976][attachment=1977]