azrael
Gümüş 5 Üye
- Katılım
- 13 Eyl 2012
- Mesajlar
- 125
Merhabalar.
Ayda 1 kez olmak üzere; ana yeminin 3/1'ine tekabül edecek oranda kaplumbağama çiğ tavuk göğsü veriyorum. elbette ne tuzu, ne de yağı var. Soruma gelecek olursak;
tavuk göğsünü haşlamadan veriyor olmam herhangi bir sindirim sorununa yol açar mı? Aynı şekilde her ay değişimli olarak tavuk göğsü yerine çiğ balık eti de veriyorum.
Ayda 1 kez olmak üzere; ana yeminin 3/1'ine tekabül edecek oranda kaplumbağama çiğ tavuk göğsü veriyorum. elbette ne tuzu, ne de yağı var. Soruma gelecek olursak;
tavuk göğsünü haşlamadan veriyor olmam herhangi bir sindirim sorununa yol açar mı? Aynı şekilde her ay değişimli olarak tavuk göğsü yerine çiğ balık eti de veriyorum.