ozanesk
Gümüş 5 Üye
Öncedende aynı markadan kullanıyordum Dolphin diye birşey,50 w,temizleme sırasında fişi suya değdiği için risk almamak için dün yenisini aldım petshopcu yanımda denedi evet ısınıyor.Eve geldim 28 dereceye ayarladım akşam çalışıyordu fakat sabah kalktığımdan beri ışığı yanmıyor.(Termometreyi almayı unuttuğumdan ısıyıda ölçemiyorum ama en azından sıcaktı )
Isıtıcıyı dışarı çıkardım sıcaklık var mı diye hayır yok,hem kendisi hem su buz gibi olmuş.Kullanma talimatına göre düz şekilde suyun içinde durması gerektiğini gösteren bir resim var.Dün dikey kullanmıştım,bu olaydan sonra belli açılarla yan çevirdim fakat yineden çalışmıyor.Diyeceğim şudur ki : Isıtıcım bozulmuş olabilir mi bu kadar kısa sürede ?
Isıtıcıyı dışarı çıkardım sıcaklık var mı diye hayır yok,hem kendisi hem su buz gibi olmuş.Kullanma talimatına göre düz şekilde suyun içinde durması gerektiğini gösteren bir resim var.Dün dikey kullanmıştım,bu olaydan sonra belli açılarla yan çevirdim fakat yineden çalışmıyor.Diyeceğim şudur ki : Isıtıcım bozulmuş olabilir mi bu kadar kısa sürede ?