Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

15-20 gün akvaryumsuz dayanır mı ?

küçük kaplumbağam

Bronz 2 Üye
Sipariş verdiğim akvaryum 15-20 gün sonra gelecekmiş.Kaplumbağam o zamana kadar dayanır mı ? Dayanmaz ise gidip petshopa mı vereyim kaplumbağayı ?

RE: 15-20 gün dayanır mı ?

Petshopunseden daha iyi bakacağını sanmam bence dayanır ama sizde elinizden geleni yapmalısınız sıcak tutmaya çalışmalısınız vitaminini eksik etmeyin

burda yapmanız gereken dikkat etmeniz gereken herşey ayrı ayrı başlıklar altında mevcut ayrıca sorularınız olursa da uzmanlarımızda var biliyorsunuz :) çekinmeden sorup her konuda bilgi alabilirsiniz hepimiz seve seve yardım ederiz tereddüt ettiğiniz birşey varsa yazmanız yeter

Cvp: 15-20 gün dayanır mı ?

Her sey icin tesekkur ederim . iyiki uye olmusum baya bilgim oldu. insallah kaplusum memnundur.

Hepimiz aynı şeyi düşünüyoruz gerçekten çok faydalı bir site: )

Ölüm kabında mı bakıyorsunuz anlamadım ama, eğer ölüm kabı vb. şeyde ise akvaryumunuz gelene kadar sunu 32sini sık sık değiştirin ama değiştirdiğiniz suda ayı odada bulunan bekletilmiş su olsun. Birde ısıtma mevzusuna gelince istersen gelene kadar bu sıcak torbaları oluyor içine kaynar su doldurduğumuz, onu kaynar su ile doldurup kabın altına falan koyabilirsiniz. Bir fikir sadece

ölüm fanusu dediğinizde bakıyordum sonra cam bir şeye aldım o küçük gelince tekrar plastik başka bir kaba aldım. Ben ısıtma için pet şişe içine sıcak su koyuyordum aklıma sıcak su torbaları hiç gelmemişti akvaryumu gelene kadar onu denerim

melike kaba aldıysan diğerinden iyidir. bu aralar hava sıcak gidiyor zaten sen mümkün olduğunca temiz ortamda bakmaya gayret et. hayvan bundan daha kötü bir ortamdan çıktığı için sorun olmaz o kadar süre. ama ısıtıcı bir lambayı şimdiden edin. suyun içine bir derece koy ve gece-gündüz ısılarını kontrol et. en kötü 26 derecenin altına düşmesin. su değişimlerinde damacana su kullan. fazla bir su almayacaktır. ortam sıcaklığında olsun. böylece ısı farklarına bağlı hastalığa yakalanma durumu da olmaz.

yaptırmaya başladığına göre akvaryumun ölçüsü belli olmuş. şimdiden diğer ekipmanları da temin et ki bir de onlar için zaman kaybetme.

çok teşekkür ederim ilginizden dolayı . Akvaryumu sipariş ettiğim yerden gelecek her şeyi tüm ekipmanları içinde gelecek. Ben ayriyetten almıyacağım , hepsi bir bütün şeklinde gelecek. O kapta sadece geceleri kalıyor. Bütün günü geniş bir leğende ve güneş alan yerde geçiyor o kapta pek bırakmıyorum mecbur olmadıkça. Suyunu içme suyundan ve dinlenmiş olanı ile değiştiriyorum.

Yeni akvaryum hayırlı olsun. Gündüz kuru alan ısısı 31-33 derece olmuyorsa bir masa lambası ile bu süre geçirilebilir.

Geri