ozge35
Gümüş 1 Üye
Arkadaşlar kaplumbağamı kabuğuna devit-3 sürdüğüm için ya 10 ya da 15 dakika balkona koydum malum hava biraz sıcak. Sık sık gidip kontrol ettim. Kuru bir yerde güneşin altındaydı. En son baktığımda çok hafif ağzını açmıştı sanırım sıcaktan. Hemen götürüp muslukta biraz yıkadım serinlettim su içti yıkarken susamış sanırım. Şimdi tekrar akvaryumuna koydum. Fakat biraz durgun gibi. Yanına gittiğimde normalde gözlerini bana çevirirdi, ama tek bir noktaya odaklanmış şekilde bakıyor, dikkatini zor çekiyorum. Sizce bir şey olur mu ? Şu an su yüzeyine yakın duruyor, pek hareket etmiyor. Isıtıcıyı da kapattım.
Arkadaşımın babası veteriner ona telefonla sorduk. Gerçi büyükbaş hayvanlara bakıyor fakat sıcakta kaldığı için uyuşmuştur dedi. Sizce de öyle midir ? Sudan kafasını çıkartıp nefes alıyor geri sokuyor suya çok anormal bir durum yok şu an ama sadece biraz hareketsizleşti gibi ve gözlerini bazen tek bir noktaya odaklıyor.
Arkadaşımın babası veteriner ona telefonla sorduk. Gerçi büyükbaş hayvanlara bakıyor fakat sıcakta kaldığı için uyuşmuştur dedi. Sizce de öyle midir ? Sudan kafasını çıkartıp nefes alıyor geri sokuyor suya çok anormal bir durum yok şu an ama sadece biraz hareketsizleşti gibi ve gözlerini bazen tek bir noktaya odaklıyor.