Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!cem' Alıntı:barış bu hayvanlar özellikle para ile satılmalı. yoksa alan kıymet vermez. ve o parayı verecek kişi de hayvanlara uygun ortamı hazırlayacak sistemi kuracaktır.
ali bu tür türkiyede satılmıyor denk geldiysen eğer biri tarafından bırakılmış olması mümkün.
Alisarp' Alıntı:Bence hayvana ortam sagliyacak kisinin bu parayida odemesi gerekli ben tanimadigin birine inanmak icin en azindan bunun gerektigini dusunuyorum
cem' Alıntı:barış keşke dediğin gibi olsa. burada denk gelmişsindir. en basitinden 20-25 tl'lik ekipmanı dahi o kadar söylememize rağmen almayan insanlar var. reinhard bedava verecek olsaydı burada hali hazırda elindeki hayvana gerekli sistemi kuramazken bunun üstüne sahiplenmek isteyen 30 tane mesaj görürdün. kaldı ki bu türkiyede bulunmayan bir tür. bu açıdan da kıymeti ve bir bedeli olmalı. bu aralar res sahiplendirmek isteyen çok ama alan yok. bu hayvanları almak isteyen değişik tür olması sebebiyle heves için almak isteyecektir.
cem' Alıntı:barış bu hayvanlar özellikle para ile satılmalı. yoksa alan kıymet vermez. ve o parayı verecek kişi de hayvanlara uygun ortamı hazırlayacak sistemi kuracaktır.
ali bu tür türkiyede satılmıyor denk geldiysen eğer biri tarafından bırakılmış olması mümkün.
Alisarp' Alıntı:Bence hayvana ortam sagliyacak kisinin bu parayida odemesi gerekli ben tanimadigin birine inanmak icin en azindan bunun gerektigini dusunuyorum