Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

2 adet Musk Turtle satiyorum! Farkli cins arayanlara..

Reinhard

Bronz 4 Üye
Iki adet kaplumbagam var Walnuss ve Kreta. Su linkten mailto:/forum/Konu-walnuss-ve-creta-kapluslarim.html izleyebilirsiniz. Sanirim bir disi bir erkek. Fiyati: Ikisi icin 300 TL

Para ile satışı doğru bulmuyorum. Bu yüzden iyi satışlar diyemem , kusura bakmayın.

not; çok güzeller :)

Cvp: 2 adet Musk Turtle satiyorum! Farkli cins arayanlara..

Fiyat gereksiz pahalı... çok sık olmasa da ara ara petshoplarda rastlamak mümkün bu türe.

barış bu hayvanlar özellikle para ile satılmalı. yoksa alan kıymet vermez. ve o parayı verecek kişi de hayvanlara uygun ortamı hazırlayacak sistemi kuracaktır.

ali bu tür türkiyede satılmıyor denk geldiysen eğer biri tarafından bırakılmış olması mümkün.

Gordugunuz dere kaplumbagasidir

Kusura bakmayın benden yaş olarak büyüksünüz ve bu konularda benden daha hassas olduğunuzu da biliyorum ama bence yanlış düşünüyorsunuz bu konuda. İlla para ile satılmasına gerek yok , alan kişiye çok iyi bakılması gerektiğini anlatmak yeterli. Bu işlerde elbette para önemli çünkü uygun ortamı sağlamada para gerçekten gerekli. Lakin insanlara bu bilinci hayvanı yüksek fiyatlardan satarak kazandırmak etkili bir yöntem olsa da doğru bir yöntem olduğunu düşünmüyorum.

İyi akşamlar :)

cem' Alıntı:
barış bu hayvanlar özellikle para ile satılmalı. yoksa alan kıymet vermez. ve o parayı verecek kişi de hayvanlara uygun ortamı hazırlayacak sistemi kuracaktır.

ali bu tür türkiyede satılmıyor denk geldiysen eğer biri tarafından bırakılmış olması mümkün.

Bence hayvana ortam sagliyacak kisinin bu parayida odemesi gerekli ben tanimadigin birine inanmak icin en azindan bunun gerektigini dusunuyorum

Alisarp' Alıntı:
Bence hayvana ortam sagliyacak kisinin bu parayida odemesi gerekli ben tanimadigin birine inanmak icin en azindan bunun gerektigini dusunuyorum

300 TL kişiye verileceğine kaplumbağaya ortam oluştururken seçilecek aksesuarlarda kullanılsa daha faydalı olmaz mı peki? Yani konu hayvanın iyi şartlarda bakılması ise bence o para hayvan için harcanmalı.

barış keşke dediğin gibi olsa. burada denk gelmişsindir. en basitinden 20-25 tl'lik ekipmanı dahi o kadar söylememize rağmen almayan insanlar var. reinhard bedava verecek olsaydı burada hali hazırda elindeki hayvana gerekli sistemi kuramazken bunun üstüne sahiplenmek isteyen 30 tane mesaj görürdün. kaldı ki bu türkiyede bulunmayan bir tür. bu açıdan da kıymeti ve bir bedeli olmalı. bu aralar res sahiplendirmek isteyen çok ama alan yok. bu hayvanları almak isteyen değişik tür olması sebebiyle heves için almak isteyecektir.

Neyse hocam benim söylediklerim tam olarak anlaşılmadı sanırım...

Sizin dediğiniz olsun.

cem' Alıntı:
barış keşke dediğin gibi olsa. burada denk gelmişsindir. en basitinden 20-25 tl'lik ekipmanı dahi o kadar söylememize rağmen almayan insanlar var. reinhard bedava verecek olsaydı burada hali hazırda elindeki hayvana gerekli sistemi kuramazken bunun üstüne sahiplenmek isteyen 30 tane mesaj görürdün. kaldı ki bu türkiyede bulunmayan bir tür. bu açıdan da kıymeti ve bir bedeli olmalı. bu aralar res sahiplendirmek isteyen çok ama alan yok. bu hayvanları almak isteyen değişik tür olması sebebiyle heves için almak isteyecektir.

cem' Alıntı:

Bir sene kadar önce eminönünde görmüştüm. o sıralarda deli gibi yellow belly slider arıyordum ve eminönünden başka bir iki yerde daha rastlamıştım.

Kendi ekonomik özgürlügümü kazanmış olsam ben alırdım şahsen.. :) çok tatlılar ve değişik bir tür..

@Cem bey ile ayni fikirde oldugum icin miktar bu kadar. Kaldi ki ben onu binbir zahmetle Türkiye ye getirecegim. Temmuz basina kadar alan olmazsa burda birakacagim. Kaldi ki bu sitede cok rastladim herkes yeni tür arayisi icinde, tr ye getirmek istememdeki amac o. Yoksa inanin 300 tl nin cok üzerinde burda alici bulabilirim ama sorun gercekten para degil.

terraristik.com da fiyatları 300 tl nin çok aşağısında . ancak Türkiye şartlarında 200 tl makul bir fiyat olurdu.

Alan olmazsa bana mesaj at ben sahiplenirim. İzmir deyim. Bütün imkânların var. İçiniz rahat olsun. Ama satışını desteklemediğimden ücretle alımına karşıyım.esasen 1 tane saiplenecek imkânın var ama alan olmazsa sahiplendirmek istersen alirim 230litre akvaryum ta 1 adet resmi besliyorum.

Sanırım arkadasın Almanyada yaşadığı gerçeğini gözardı edıyorsunuz

Çok değerli ve güzel bir tür tabii ki parayla satılacak. Bedavaya olup çoluğun çocuğun eline düşüp ölmesindense pahalı olsun, alan kıymetini bilsin.

Alisarp' Alıntı:

Sana yüzde yüz katılıyorum.

ayrı ayrı alma imkanımız varmı ? bunlar bizim türlerle yaşarlarmı ? yeni akvaryumu alıyrum pazarlık içindeyim 110x50x70 250 diyo ben 200 diyom bakalım mobilyalı 2. el taç kapaklı onu ben ayarlarım bi şekilde 100 lirayada alırsam eğer satarsa arkadaş önce bi akvaryumu getirmem lazım bu tür hakkında bilgi verebilecek varmı kaç lt su gerekli falan

80 litre su gerekir reslerle yasamaz bizimkilerden biraz daha kucuk olurlar kabuklari dik kafalari buyuktur

Geri