Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

2. el turtle bank arıyorum

Cvp: 2. el turtle bank arıyorum

Sitede satan birini bulamazsan eğer Facebookta su kaplumbağası ile ilgili sayfalar var. Orda eşyalarını satan insanlar çok oluyor. Bir de oraya yaz bence daha çabuk bulursun :)

mailto:/urun_detay.aspx?urn=15058&ad=nmc-pet-turtle-bank-kaplumbaga-adasi

Bende de bu linkte kinin aynısı var. Mertcan bey. Kuru alanımı elle yaptığım için bunu kaldırdım. Hobi benimkisi :)

Juenpet'ten almıştım bir ay kullandım. Ürün elimde duruyor kutusu ile birlikte. Arz edersen buradayım :)

banyoterligi' Alıntı:
Bende small boy var istersen

Ne kadara satıyorsunuz bir de small boyun ölçüleri kaç oluyor benim akvaryuma uyar mı acaba? 39 a 27 akvaryum ölçüleri. Kaplumbağamsa başı ile birlikte 8 cm.

tugba.gamze' Alıntı:
banyoterligi' Alıntı:
Bende small boy var istersen

Ne kadara satıyorsunuz bir de small boyun ölçüleri kaç oluyor benim akvaryuma uyar mı acaba? 39 a 27 akvaryum ölçüleri. Kaplumbağamsa başı ile birlikte 8 cm.
mailto:/forum/Konu-satilik-large-nmc-pet-turtle-bank.html
birde bu konuyu inceleyin isterseniz. ölçüler yazıyor..

tuğba senin kaplumbağaya bakım şartların iyiyse 1 sene gider. ölçüde baştan kuyruğa kabuk ölçüsü baz alınır. tahminimce 6 cm civarı bir ölçüde. turtle bank'in meyilli kısmı yarım cm kadar su içinde kalacak ki rahat çıksın. ona göre kuru kısmı hesapla. large olanlar 12-14 cm civarına kadar idare eder. yanlardan vantuzlarla kıstırırsan oynama ihtimali olmaz.

Geri