Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

2 gün aç yaşar mı

Winchesterr48

Bronz 3 Üye
Kaplumbağam alexe sehır dısında oldugum ıcın bakamıyorum arkadasa teslım etmıstım ama oda umursamazsa en kötü ihtimal 2 gün aç kalsa bir problem meydana gelir mi oglumun üstüne cok tıtriyorum ona bısey olucak dıye korkuyorum

Cvp: 2 gün aç yaşar mı

Winchesterr48' Alıntı:
Kaplumbağam alexe sehır dısında oldugum ıcın bakamıyorum arkadasa teslım etmıstım ama oda umursamazsa en kötü ihtimal 2 gün aç kalsa bir problem meydana gelir mi oglumun üstüne cok tıtriyorum ona bısey olucak dıye korkuyorum

Merak etmeyin, kaplumlar daha uzun süreler de aç kalabilir. Ancak kaplum küçükse çok fazla aç bırakmamak gerekir. İki günde birşey olacağını sanmam.

Kabuk boyu ne kadar ?

Cvp: 2 gün aç yaşar mı

Kabuk boyu 7-8 cm kucuk değil cem bey

Tost kardeşim tesekkur ederim :)

Bir problem olur mu ??

Yemi gitmeden bir gün önceden başlamak üzere iki kat ver. Ayrıca giderken kuru alana da bir miktar koy. Teker teker alıp suya girer. Hayvan dışkısını da yer kumdaki yem kırıntılarını da, 2 gün sorun olmaz. Daha yağlanacak boya gelmemiş.

Geri