Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

2 senelik akvaryum

Çitlembik0216

As 5 Üye
Merhaba Arkadaşlar

Özellikle değerli modumuz cem abim'e seslenmek istiyorum :)

Abi seninle uzunca konuştuk bu konuyu ama sena bir sorum olucak benim akvaryumu biliyorsun 65*30*35 ebatlarında 60 litrelik bir akvaryum ve bana 1 sene idare edebileceğini söylemistin yalnız benim 2-2.5 sene kadar idare edicek bir akvaryuma ihtiyacım var 2 sene sonra okul biticek allahın izniyle kendim en kalitelisinden dev gibi bir akvaryum yaptıracağım 1500-2000 TL'ye planım bu..

Yani benim şuanki akvaryumum 2 sene idare eder mi ? Yoksa 100-150 TL'ye 80*40*45 ebatlarında 130-140 litrelik akvaryumlar var öyle bir akvaryummu alsam 2 sene idare etsin diye ne dersin.?

Arkadaşlar yanlış anlaşılmasın cem abi'ye hitap etme sebebim onunla bu konuları uzuncana konuşmuş olmamızdandır yoksa diğer arkadaşlarda fikirlerini önerilerini belirtirse memnun olurum teşekkürler saygılar.

80'lik olan götürür o kadar. Bu akvaryumu ister sat istersen eve götür en azından tatile gittiğinde evde hazır bir akvaryum olur. Hayvanlar bir iki ay daralır ama götürür seni.

Cvp: 2 senelik akvaryum

Anladım abi 80'liği alıyım ben o zaman şimdiden 2 seneyi garantilemek en iyisi. Bunuda tutarım belki betta balığı falan bakarım ilerde fazla bir masrafı yokmuş gecen gun baktim dikkatimi çekti

sahibinden de adamın teki 330 litrelik cama cam akvaryumu 160 liraya satıyordu ona bir bak bence dolapsız ama, boyutları 100-60-60 olması gerek diye hatırlıyorum

Dolapsız 330 litre biraz ağır gelir bana kerem bey onu kaldırabilecek eşya yok şuan evde malesefki en fazla 160-170 litreye kadar çıkartabilirim

Kırklareline yakın çorluda buldum bir tane 140 litre akvaryum 80*40*45 ebatlarında, cuma günü sipariş etmeyi dusunuyorum satici silikonlari bugun yenilemis 100 lira dedi fiyata. yolda zarar gelmesin korkuyorum kargo şirketleri malum güzelce kargolaması için 50 TL fazla verebileceğimi söyledim strafor ustune kapakli sandiktir vesaire şeklinde.

100'lükte bulursan alabilirsin. Petshopları dolaş. Yer işgal ettiği için belli dönemlerde kampanyalar yapıyorlar uygun düşer belki ama yanında bazen ekipmanda veriyorlar onları alma sakın. Elde kalmış dandik ürünleri kakalıyorlar.

Cvp: RE: 2 senelik akvaryum

cem' Alıntı:
100'lükte bulursan alabilirsin. Petshopları dolaş. Yer işgal ettiği için belli dönemlerde kampanyalar yapıyorlar uygun düşer belki ama yanında bazen ekipmanda veriyorlar onları alma sakın. Elde kalmış dandik ürünleri kakalıyorlar.

Abi akvaryumun bulunucağı yerde petshop yok mecburen siparişle alacağim kargolama yoluyla yani bakalım artık nasıl olucak yukarda dedigim gibi 100 lira cekti adam 80*40*45 lik akvaryuma cok guzel kargolamasini istedim sandiktir vesaire 50 lira kargolama için odeyebilecegimi belirttim.

kaç mm bence onu sorun, 98-38-52 8mm lik almıstım ben 100 liraya dolapsız

Sordum cevabını bekliyorum 6 mm de olsa ilk 2 sene yeticeğini düşünüyorum ama bakalım.

6 mm için 100 lira fazla olabilir o zaman tabi siz bilirsiniz

Anladım başka tercihlerede bakıyorum tabiki fakat dediğim gibi kargo işi beni korkutuyor akvaryum silikonlarda falan kopma olabilir diye.

silikonlara bişi olmaz esnek bir malzeme zaten tabi en baştan düzgün silikonlanmışsa, çok çok kargoda cam olan parçalar kırılabilir bence

Demekki benim elimde patlayan eski akvaryum kotu silikonlanmisti kargodayken veya oyle verdiler kargoya

Citlembik istersen bende 120*50*50 taymura ozel kaplumbaga icin dizayn ettirdigim bir akvaryum var. 1 ay kullanildi sadece. Arayip taymur akvaryuma sorabilirsin. Cam kalinligi 0 8mm

Otobusle yollariz. Kipirdamadan gelir

Whatsapptan videosunu yollayayim sanahatta sende ekle buraya koy. Ben pek beceremiyorum o isleri

Bu da benim akvaryum. Sana bahsettigimde aynisi

Ekli dosyalar

• 20160209_081902_resized.jpg
    20160209_081902_resized.jpg
    703.3 KB · Görüntüleme: 180
  • 20160209_082518_resized.jpg
    20160209_082518_resized.jpg
    931.9 KB · Görüntüleme: 176
  • 20160209_082033_resized_1.jpg
    20160209_082033_resized_1.jpg
    408.3 KB · Görüntüleme: 189

Of of off masallahi var vallahi abi. Fiyatta ne dusunursun ? Otobus en fazla istanbula gelir, ben kirklareli igneada beldesindeyim oradan igneada otobusune aktarma yapabilirlermi acaba

Geri