Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

2 tane su kaplumbağamı vermek istiyorum

btszdr

Yeni Üye
Adınız soyadınız: Betül Sözüdiri
Kaplumbağınızın yaşı:Henüz yaşı bilinebilecek durumda değil.
Kaplumbağanızın boyu:1,5 cm
Kaplumbağanızın cinsiyeti: Belli değil.
Kaç tane kaplumbağa: 2
Oturduğunuz il/ilçe: Ankara-Yenimahalle, Kırıkkale
Neden vermek istiyorsunuz:Bana hediye gelen bu minikleri çok sevdim.Lakin onlara uygun ortamı sağlayacak durumum yok.Hediyeyi alınca öğrendiğim Ölüm Fanusu dediğiniz şey ile bende duruyorlar.Geri petshopa götürebilirim.Aynı döngüye maruz kalmalarını istemiyorum.Bu yüzden onlara bakacak, onlarında mutlu olacağı birine vermek istiyorum.
Ücret:-

Cvp: 2 tane su kaplumbağamı vermek istiyorum

Kaplumbağalar için en doğrusunu düşünmüşsünüz kutluyorum.Eğer fotoğraf koyma imkanınız varsa koyun daha kolay olur belki satmanız :)

Biri çok hareketli az yemek yiyor, öteki iştahlı ve çok hareket etmiyor. Yaklaşık bir aydır bendeler.İyi bakmaya çalıştım. Fotoğraf yüklemede başarılı olamadım sanırım.

bursada olsaydınız alırdım :)

427453_10150590962592276_557847275_9160418_1839875443_n.jpg

CIMG2307.JPG

Bilgisayarınızdan fotoğrafları çekip adres çubuğunu koyarsanız onu sadece siz görebilirsiniz. İmageshack diye aratın tıklayın oradan yükleyin

Direk bilgisayardan koymuşşunuz bizim bilsiyaramızda sizin gönderdiğiniz resim olmadığı için bize gözükmez sadece siz görebilirsiniz arkadaşında dediği gibi imageshack sitesine fotoğrafları yükleyin yüklendikten sonra bir link verecek onları buraya koyarsanız bizde bakabiliriz :)

Birine değer vermenin bedeli ağırdır.mmbs

sinasos' Alıntı:
Birine değer vermenin bedeli ağırdır.mmbs

Farkındayım.Murat Menteş'i de çok severim.Email adresim ve sifremde bir hata olduğu için yeni bir email alarak siteye tekrar giriş yaptım.Minikler hala sağlıklı.Fotoğraflarını yüklemeye çalışacağım.Eğer buradan biri çıkmazsa ölüm fanusunda beslemeye devam edecek birine ya da petshopa götüreceğim.Çünkü dediğim gibi onlar için en uygun ortamı oluşturmaya müsait bir hayatım yok.

bu sefer inşallah yükleyebilmişimdir.

bu da bir başka resim inşallah doğru yoldayımdır:)

Ekli dosyalar

• 220220121381.jpg
    220220121381.jpg
    483.6 KB · Görüntüleme: 33
  • 220220121385.jpg
    220220121385.jpg
    484.4 KB · Görüntüleme: 24
Eğer imkanınız yok ise neden aldınız? Yazık değil mi hayvana? İzmir olursa ben alırım. En azından kurtarırım hayvanı...

Cvp: RE: 2 tane su kaplumbağamı vermek istiyorum

MurtaZa' Alıntı:
Eğer imkanınız yok ise neden aldınız? Yazık değil mi hayvana? İzmir olursa ben alırım. En azından kurtarırım hayvanı...

Kendisi almadığını söylüyor zaten,hediye gelmiş.

Bir çok insan plastik kabın ne demek olduğunu, kaplumbağa bakımının ne kadar zor olduğunu bilmiyor ne yazık ki. Hediyeyi almanıza takılmadım, kimden veya ne şekilde olduğunu bilmiyoruz ama bu yaptığınız güzel bir hareket. Umarım onlara bakabilecek birileri çıkar. Şimdilik 20 liraya bir ısıtıcı alsanız aslında bir müddet idare edebilirdiniz. Çokta pahalı değil kaplumbağa paludaryumu kurmak ama yine de siz bilirsiniz. Umarım bakacak birileri çıkar.

Evet bence de en azından küçük bir paludaryum kursaydınız.En azından bazı insanlar gibi bakamayacağınız halde eziyet etmiyorsunuz.Bana da kapluşum hediye gelmişti.Ama ben paludaryum kurmayı tercih ettim.Tabii ki bu karar size kalmış söylenecek bir şey yok...

gazoz' Alıntı:
Evet bence de en azından küçük bir paludaryum kursaydınız.En azından bazı insanlar gibi bakamayacağınız halde eziyet etmiyorsunuz.Bana da kapluşum hediye gelmişti.Ama ben paludaryum kurmayı tercih ettim.Tabii ki bu karar size kalmış söylenecek bir şey yok...

Ben zaten elimden geleni yapıyorum, miniklere ısıtıcıyı çok geçmeden aldım soğuk suda bekletmek vicdanımı rahatsız etti.Akvaryum kurmayıda düşündüm şayet okulum ve başka sorumluluklarım var.Ve sürekli yer değiştirebiliyorum.Bu sebeple vermek istiyorum.Ankara ya da Kırıkkaleden bir gönüllü arkadaş varsa gerçekten müteşekkir olacağım.

Kapluşların baga uzunluğu ne kadar öğrenebilir miyim?

Yani kabuk boyları kaç cm? Uzunlukları demek istedim.

Geri