Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

2 tane su kaplumbağamı vermek istiyorum

Cvp: 2 tane su kaplumbağamı vermek istiyorum

Çok küçükler 5-6 cm olsaydı ben alabilirdim. Çünkü benim kaplumbağa 5-6 cm uzunluğunda kendinden daha küçük bir kapluş gelince onu rahat bırakmaz. Küçük kapluşa yazık olmasından korkuyorum:( Büyüklüklerinin eşit olması gerek.

Jadeite' Alıntı:
Çok küçükler 5-6 cm olsaydı ben alabilirdim. Çünkü benim kaplumbağa 5-6 cm uzunluğunda kendinden daha küçük bir kapluş gelince onu rahat bırakmaz. Küçük kapluşa yazık olmasından korkuyorum:( Büyüklüklerinin eşit olması gerek.

Doğrudur sağlık olsun nasipten öte yol yok bu miniklerinde vardır iyi bir nasibi inşallah:)

Umarım iyi bakabilecek biri sahiplenir :( Eğer boy farkı olmasaydı inanın ben sahiplenirdim. Bizim kapluşun onlara zarar vermesinden korkuyorum :(

Jadeite' Alıntı:
Umarım iyi bakabilecek biri sahiplenir :( Eğer boy farkı olmasaydı inanın ben sahiplenirdim. Bizim kapluşun onlara zarar vermesinden korkuyorum :(

Anladım inşallah birilerini buluruz o zaman.

Kaplumbağalarıma ne kadar sürede bakacak birini bulabilirim, başka yollar deneyim mi sizce?

Özellikle ilan verme konusunda profesyonelleşmiş sitelere ilan verirseniz bir nebze daha çabuk sahiplendirebilirsiniz.

kerberos' Alıntı:
Özellikle ilan verme konusunda profesyonelleşmiş sitelere ilan verirseniz bir nebze daha çabuk sahiplendirebilirsiniz.

Mesela?

Bir de oraya verelim o zaman.Teşekkür ederim.

Cvp: Cvp: 2 tane su kaplumbağamı vermek istiyorum

btlszdrr' Alıntı:
gazoz' Alıntı:
Evet bence de en azından küçük bir paludaryum kursaydınız.En azından bazı insanlar gibi bakamayacağınız halde eziyet etmiyorsunuz.Bana da kapluşum hediye gelmişti.Ama ben paludaryum kurmayı tercih ettim.Tabii ki bu karar size kalmış söylenecek bir şey yok...

Ben zaten elimden geleni yapıyorum, miniklere ısıtıcıyı çok geçmeden aldım soğuk suda bekletmek vicdanımı rahatsız etti.Akvaryum kurmayıda düşündüm şayet okulum ve başka sorumluluklarım var.Ve sürekli yer değiştirebiliyorum.Bu sebeple vermek istiyorum.Ankara ya da Kırıkkaleden bir gönüllü arkadaş varsa gerçekten müteşekkir olacağım.

Merhaba, hala sizde ise ben ilgilenebilirim, Kırıkkale'de yaşıyorum ve bir poladaryumum var

Merhaba,

Ben de Ankara da yasıyorum.2 tane kaplumbagam var.Eger hala vermediyseniz ben seve seve bakabilirim.İkisine de saglaycak guzel bir ortamım var bunu sizlede paylasıp içinizin rahat etmesini saglarım.Dusunurseniz bana ulasırsınız.

Geri