Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

2 yaşındaki kırmızı yanaklı su kaplumbağası sahiplendirme

kaanarslln

Bronz 5 Üye
Merhabalar, yaklaşık 2 yıldır baktığım 2 yaşında iki tane kaplumbağam var. İkisine de güzel bakmaya çalıştım elimden geldiğince forumdaki arkadaşlar da sağ olsun. Ama uzun bir süre önce biri diğerine saldırdı. Her türlü çözümü denedim ama çözemedim. Ayrı akvaryum yapacak gücüm yok şu anda maalesef ve artık çok vicdan azabı çekmeye başladım. Eğer yuva bulabilirsem sahiplendirmek istiyorum. Hiçbir hastalığı bugüne kadar olmadı. Boyu yaklaşık 13-14 cm civarı. Dişi olduğunu tahmin ediyorum. Sadece son 2-3 aydır UVB lambalarını sağlayamadım ısıtıcı lamba ile devam ettim. Eğer gerçekten ilgili şekilde bakabilecek biri varsa sahiplendirmek istiyorum. Lütfen ona güzel bakabilecek kişiler yazsın. 2-3 ayda bir kontrol şartıyla sahiplendirmek istiyorum.

Ekli dosyalar

• IMG_0200.webp
    IMG_0200.webp
    391.2 KB · Görüntüleme: 6
Geri