Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

2 yetim kaplumbağa :)

Capitano

Yeni Üye
arkadaşlar selam. beslediğim 2 adet kaplumbağamı iş sebebiyle (uzun bir süre yurt dışında olacağımdan dolayı) bakımını yapmak isteyen bir arkadaşımıza vermek istiyorum. ilgilenen varsa eğer özel msjla iletişime geçebiliriz.

Cvp: 2 yetim kaplumbağa :)

Capitano' Alıntı:
arkadaşlar selam. beslediğim 2 adet kaplumbağamı iş sebebiyle (uzun bir süre yurt dışında olacağımdan dolayı) bakımını yapmak isteyen bir arkadaşımıza vermek istiyorum. ilgilenen varsa eğer özel msjla iletişime geçebiliriz.

Merhaba ben yetim kaplumbağalara talibim ama kaç taşındalar ve hangi şehirdesiniz ?

hayvanlara hakkında detaylı bilgi verirseniz iyi olacaktır. kabuk boyları, bulunduğunuz şehir ve ilçe, yanında ekipman veya yem verilecek mi tamamen mi yoksa geçici süre ile mi, geçici ise ne kadar bir süre için gibi.

tamamen vericem ikisinide. gemide beslemiştim bir süre ama hem onlar için hemde benim için zorluk oluşturmaya başladı. şuan istanbul şişlide teslim edebilirim. ikisininde boyları birbirine yakın. birisi 10cm kadar, diğeri ise 7-8 civarı henüz ölçemedim. bir adet ufak akvaryum ve 5w filtresi mevcut. hazır yem alimde kalmadı tavuk ve kıvırcıkla besliyorum.

arkadaşlar resimlerinide eklicem yakın zamanda kaplumbağaların. almayı düşünen yokmu hiç.

mailto:/ZNMzZ3.jpg

mailto:/VpPzMj.jpg

mailto:/b8kELj.jpg

arkadaşlar ilgilenenler için resimlerini yükledim. dediğim gibi istanbuldayım.

ben alabilirim İstanbul da kuzenim 1 ay sonra Manisa ya yanıma gelecek o da Üsküdar da oturuyor

hemen ulaştırayım ozaman dostum. 2gün sonra istanbuldan ayrılıcam kaderlerine bırakacaktım. uygunsa eğer beşiktaşta görüşebiliriz.

o Üsküdar da ve benim için alacak çok zahmete katlanacağını düşünmüyorum İstanbul u bilmediğimden aradaki mesafeyi de bilmiyorum verirseniz de ekipmanlarıyla birlikte vermeniz gerekecek ben özelden numaramı atim size

sen numaranı gönderirsen özelden ya da face den ekle ordan atayım gönderilmiyor msj

AEK Not: İletişim sağlandığı için kişisel bilgi silinmiştir.

Geri