Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

20 Yasinda Kaplumbagam var yem yemiyor

şerefli

Yeni Üye
Oncelikle iyi günler başlıkta bahsettiğim gibi 20 yasinda kaplumbagam var(ismi Atakan) isiticisi lambası vs hepsi mevcut cok cok hareketli beni gorunce yem ver der gibi suyun içinde çıldırıyor ondan hariç te cok hareketli fakat 2 gündür adam akilli yem yemiyor gamarus veriyorum azcik yiyor sonra kaliyor yeşil stick yem veriyorum onu kokluyor yemiyor japon baligi yemi denedim belki yer diye azcik yedi onu da birakti renkli pellet yem aldim onu hic yemiyor sudan dolayı olabilir mi dedim damacana su aldim doldurdum farketmedi kulak iltihabi veya akciger ile ilgili bir rahatsızlığı yok ona eminin forumu cok gezdim ama neden yemiyor anlamadım her zaman istahla yerdi 2, gündür boyle kaplumbağaya bakan veteriner de bulamadim bilmiyorum ne yapayım :( ölmesinden korkuyorum onunla birlikte büyüdüm nerdeyse :(

Foruma hoşgeldiniz.

Hayvanın kabuk boyu baştan kuyruğa olan kısım kaç cm?

Akvaryum ölçüsü nedir?

Su 28 kuru alan sırtı hizasında ilk yarım saatlik ölçümde 32 olacak şekilde mi?

Dış ortam çok soğuk mu?

Akvaryum gün ışığı görüyor mu?

Kullandığınız yemler ne marka?

Haricen verdiğiniz bir yiyecek var mı?

Vitamin damla veriyor musunuz?

Hayvan son iki gün dışkılama yaptı mı?

Tabanda silis kum var mı? Yada taş çakıl vs. var mı? Yutacağı boyutta.

Geri