Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

200 Litrelik Akvaryumum Hazır!

Cvp: 200 Litrelik Akvaryumum Hazır!

Çok sağolun arkadaşlar.
Yanlız ben ısıtıcı lamba olarak florosan kullansam olmaz mı ? UV Alamam malesef çok pahalı babam izin vermez artık birşey almama zaten gittiğim pet shopa resmini astıralım üstünede çarpı işareti giremez işareti yapalım diyor mailto:/forum/images/s1/148.png Ben UV Yerine devit kullanıyorum :) babam reçete yazdı bana eczaneye almaya gittiğimde kendim için aldığımı sandılar :D daha ayaklı lamba alacağım ''Bahaustan'' 44 TL'ye çok pahalı ya masraflarımın hepsi deydi bence ben şimdi göreceğim 2 ay sonra dev gibi olacak kabukları :)

Bu akvaryum çok fazla güzel,lütfen beni kıskandırmak için daha az emek harçayınız :)

_Emre___' Alıntı:
Çok sağolun arkadaşlar.
Yanlız ben ısıtıcı lamba olarak florosan kullansam olmaz mı ? UV Alamam malesef çok pahalı babam izin vermez artık birşey almama zaten gittiğim pet shopa resmini astıralım üstünede çarpı işareti giremez işareti yapalım diyor mailto:/forum/images/s1/148.png Ben UV Yerine devit kullanıyorum :) babam reçete yazdı bana eczaneye almaya gittiğimde kendim için aldığımı sandılar :D daha ayaklı lamba alacağım ''Bahaustan'' 44 TL'ye çok pahalı ya masraflarımın hepsi deydi bence ben şimdi göreceğim 2 ay sonra dev gibi olacak kabukları :)

Spott Lamba Alabilirsin :)

Florasanlar iştediğimiz sıcaklığı sağlayamaz.

Soft ampullerden kullanmanız yeterli olur ve bütçenizi zorlamamış olursunuz.

Hayırlı olsun akvaryumunuz :)

Zencefil: Tamam bu yarın çıktığımda alacağım. dediğin ışığı çok sağol.:)

Gazoz: Nazarın deyeck bak :D seni çatlatcam kıskançlıktann mailto:/forum/images/s3/zaa.gif yani bana normal geliyor boyu :) teşekkürler

Qeswirt : 2 Tane lamba kullanacağım

spott lamba
Soft lamba :) teşekkürler

normal lamba oluyomu hanı normal masa lambaları varya ampulu degısıkmı yoksa :D

Peki o zaman maşallah diyelim nazar değmesin, benim akvaryum 20 lt bana büyük geliyor tabii normal olarak :D

Şu an su bulanık normalmidir ? yani su oturmadığı içinmi

_Emre___' Alıntı:
Şu an su bulanık normalmidir ? yani su oturmadığı içinmi

Yeni doldurmuşsan öyle olur.Sonradan oturur su...

dün doldurdum filtre çalışıyor.

Ben 50 litrelik akvaryuma 200 tl para harcamıştım ortalama. :)

Çok harcamışsın :)
Benim toplam ilk aldığımda akvaryumu içine süs filanda aldım toplam 210 tl tuttu aldığım yemlerle birlikteki fiyatıda 478 TL

Geri