Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

3 adet 3 yaşında kaplumbağamı vermek istiyorum

evrenyeliz

Yeni Üye
Merhaba...Üç adet kuyruk kısmı dahil 18 cm boyunca 3 yaşında kaplumbağam var...Bakamadığımdan dolayı vermek istiyorum...Teraryum, ısıtıcı, temizleme motoru ve teraryum aksesaurları verilecektir...Ayrıca akvaryumdan bozma bir teraryum verilecektir...Teraryum ve temizleme motoru gibi masraflardan dolayı 250 tl satıyorum...Kapluşlar ücretsizdir...

Cvp: 3 adet 3 yaşında kaplumbağamı vermek istiyorum

kaplumbağalar kabuk boyu olarak ölçülür.bu şekilde ölçüm yaparsanız daha belirleyici olacaktır. akvaryum ölçüsü ve liste halinde diğer ekipmanların marka modelleri ile bulunduğunuz şehir ve semt bilgileri de gerekli. hayırlı satışlar.

resimleri de iyi olur.

Bize uygunsa kardeşim biz de erkek arıyoruz ücret de veriyoruz tabi izmire gönderme şansınız varsa.no:05333344675

Geri