Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

3 olgun kaplumbağa sahiplendirme

enes1907

Gümüş 3 Üye
Bugün petshopa gelmiş olan olan 3 yetişkin biri 5-6 yasında tahmin ettiğim 20-25 cm diğeri 14-15 cm şimdilik gayet sağlıklı diğeri de 14-15 cmlik 3 kaplumbağayı otobüs yoluyla ki en mantıklı yol bu olacak hayvanlar dayanabilirse, kendim alıp otobüse teslim edip varsa ücretini ödeyip yollayacağım. Üretim yapmak isteyenlere gayet uygun çünkü hepsi dişı gibi görünüyor :) bir de teftişler başlarsa bu hayvanlar en kısa yoldan atılır. Sahiplenmek isteyenlere duyurulur.

Birisi başından savıp atmış hayvanları. Düşüncen güzel enes inşallah sahiplenecek çıkar.

Cvp: RE: 3 olgun kaplumbağa sahiplendirme

cem' Alıntı:
Birisi başından savıp atmış hayvanları. Düşüncen güzel enes inşallah sahiplenecek çıkar.

Evet öyle oldu galiba ama petshopa bırakacak bir insanın bunları göle de bırakmaması çok ilginç değil mi? Ben hiçbirşey bilmesem bu konu hakkında düz mantıktan göle bırakırım. İnşallah cıkar .

14 15 cm olan bir tanesini sahiplenebilirim

Erkek olanı

Pardon hepsi disiymis özür diliyorum

Cvp: RE: 3 olgun kaplumbağa sahiplendirme

XeuaHwaHero' Alıntı:
14 15 cm olan bir tanesini sahiplenebilirim

Erkek olanı

Pardon hepsi disiymis özür diliyorum

Emin değilim ben sadece tırnaktan hareketle yorum yapıyorum kloak kesin bilgi verir ama 3 ünün de tırnakları baya kısaydı

Cvp: 3 olgun kaplumbağa sahiplendirme

Ilker 3. kaplumbagayi neden ariyorsun

bende 2 tane erkek var 10 cm falanlar dişilern birisini alabilirim aslında ama erkekler dişi gelince kavga etmesnler :D

2 erkek 1 disi iyi olmaz tam tersi daha iyi olur ozellikle disi aralarina girerse size 600 litre bir hacim gerekir ki nihayetinde hayvanlar kavga etmesin disinin alani olsun ve ureyebilsin (disinin yumurtasi dollenirse ayrilmasi gerekir ki tekrar olacak bir tacizde yumurtalar icinde kirilip gitmesin hayvan)

İl neresi? Bi tanesi göz enfeksiyonu olmuş gittim baktım onu ben alacağım yeterli yerim yok eski akvaryumda bakarım diğerlerinden birini yollayabilirim.

Üçünü de sahiplenebilirim. Trabzonda yaşıyorum.

http://www.petarkadas.com/bataklikcanavari

Evet ama ben şimdilik sadece 20 cm'liği gönderebileceğim 2 hafta sonra da diğerlerini de yollayabilirim. Sizin için nasıl müsait olur?

Tümünü göndermenizde bir sakınca var mı ?

:) Bence satın almayın. Siz para verdikçe onlar yenilerini bulacak, satacak ve döngü devam edecek. Bu hayvanların para etmediği fikri oluşsa bugün bunları konuşmuyor olurduk.

Ben yalnızca sahipleri tarafından bakılamayan kaplumbağaları sahipleniyorum. Petshoplardan satın alınan hayvanları sahiplenmiyorum. Önceki mesajlarınızı sanırım dikkatli okumadım. Kusura bakmayın.
Ayrıca diğer kaplumbağaların ölüme terk edilmesi, BENCE satın alınmalarından daha iyidir.

Snapper' Alıntı:
:) Bence satın almayın. Siz para verdikçe onlar yenilerini bulacak, satacak ve döngü devam edecek. Bu hayvanların para etmediği fikri oluşsa bugün bunları konuşmuyor olurduk.

Ben yalnızca sahipleri tarafından bakılamayan kaplumbağaları sahipleniyorum. Petshoplardan satın alınan hayvanları sahiplenmiyorum. Önceki mesajlarınızı sanırım dikkatli okumadım. Kusura bakmayın.
Ayrıca diğer kaplumbağaların ölüme terk edilmesi, BENCE satın alınmalarından daha iyidir.

Bu dediğiniz tartışılır hem zaten ithalat yasaklanmadı mı bundan sonra sadece yerli üreticilerden temin edebilecekler oda ne kadar olabilir ki? Siz şimdi alamaz mısinız?

Geri