Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

3 yetişkin kaplumbağamı sahiplendirmek istiyorum

Pınar

Yeni Üye
Bir süredir çok sevdiğim kaplumbağalarıma bakmakta zorlanıyorum ve artık onların da iyiliği için sahiplendirmeye karar verdim. Önceliğim elbette hayvanat bahçesi oldu ancak Darıca dan yanıt alamadım henüz, sanıyorum populasyon çok fazla olduğundan kabul etmeyecekler.. Ben de gerçekten iyi bakabilecek ve rahat ettirebileceğine inandığım büyük bir akvaryuma sahip olan birine vermeye karar verdim. İstanbul'da yaşıyorum.
5 yaşındalar ve dişi 18cm, erkekler de 12 ve 14 cmler. Sağlıklı ve hareketliler.

mailto:/somptu.jpg
mailto:/2ppl9fp.jpg
mailto:/2mevbeu.jpg

Cvp: 3 yetişkin kaplumbağamı sahiplendirmek istiyorum

Trabzon a gönderebilirseniz sahiplenirim .

Sanıyorum 13-14 saat kadar sürüyormuş, sıkıntı olmaz mı? hangi koşulların sağlanması gerekir?

Sıkıntı olmaz. Daha önce defalarca İstanbul'dan kaplumbağa gönderildi bana. Kuru bir kutuya (saklama kabı veya mukavva kutu) gazete kağıtlarını parçalayıp koyun ve kaplumbağaları içine koyup kutuyu kapatın. Hava için birkaç delik açmak yeterli olacaktır. Kutuya kesinlikle su koymayın. Kutunun içi kuru olmalı. Kutuyu otobüs vasıtası ile göndermeniz gerekmekte. Otobüs görevlilerine kırılabilir vs derseniz güvenli bir yere koyuyorlar. Bugüne dek herhangi bir kayıp olmadı.

anlıyorum, aynı şekilde izmire gitmiştik bir sorun yaşamamıştık.. anladığım kadarıyla çok fazla kaplumbağaya sahipsiniz yanlış anlamayın, alkvaryumunuzu merak ettim bir resim görme şansım var mı?

Bu mevsimlerde disarda 8 tonluk havuzda kaliyorlar sanirim

https://www.facebook.com/mirackazanci/photos

http://www.petarkadas.com/bataklikcanavari

evet çok fazla kaplumbağam ve diğer türlerde hayvanlarım var. Siteye foto eklemekte zorlandığım için bu linkleri ekliyorum .

onlar için de sizin için de keyifli bir ortama benziyor ellerinize sağlık:)
daha ayrıntılı konuşabilmek için email adresinizi vb alabilir miyim?

Geri