Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

350 lt yeni akvaryumum için dış filtre tavsiyesi istiyorum

snmr17

Bronz 5 Üye
[attachment=1426]Arkadaşlar 350 lt akvaryum yaptırdım araya bölme çektirdim 100 lt sinde balıklar 250 lt sinde kapluşlarım yaşıyor dış filtre almayı düşünüyorum yardımcı olur musunuz nasıl birşey olsun olsun..

ben bunları buldum tavsiyesi olan fiyat ve su hacmini dikkate alarak tavsiyleriniz nelerdir..
biri bu; mailto:/evcil-hayvan-petshop/jebo-829-dis-filtre-5-sepetli-ici-dolu-98-50tl-85583303?id=85583303

diğeri de bu ; mailto:/evcil-hayvan-petshop/quik-expro-1200-dis-filtre-dolu-hediye-82755992?id=82755992

buda akvaryumum ;

Ekli dosyalar

• 942377_10200854811566334_1967283809_n.jpg
    942377_10200854811566334_1967283809_n.jpg
    92.6 KB · Görüntüleme: 445
Arada su geçişi olmaması iyi olmuş. Su seviyelerinin farklı olması görsel olarakta akvaryuma değişik bir hava katmış.

Ben dış filtre olarak önce eheim ardından tetra öneririm ama fiyat farkı çoktur. Bu sizin verdiğiniz iki filtreden ilki gene daha iyi olur.

Cvp: 350 lt yeni akvaryumum için dış filtre tavsiyesi istiyorum

beende jebo olarak düşünmüştüm hem 5 bölmeli hem daha bilinddik bi marka akvaryum 600-700 liraya yakın masraf yaptım dış filtre içinde malesef bi 200-250 daha ayırırsam sevgilim beni öldürür :D o yüzden ortalama 100 lira bütçeyle
şu jeboyu alayım o zaman

akvaryum konusunda emreye katılıyorum. güzel düşünce. elemanlar camı yalar durur artık. eğer niyetin bu ikisinden biriyse jebo almak mantıklı, parça malzemesi de bir çok sitede satılıyor. 5'li olması avantajlı. sadece kullanmadığım için bilmiyorum ses oranı nedir. jeboyu kullanan arkadaşlardan da bir yorum al eksi artıları neler.

ben bu jeboyu kullanıyorum bu aralar bu filtreye talep çok sanırım :) ses olayı sıfıra yakın veya ben alıştım ses duymuyorum normal bir sesi var ama hafif ses olarak video çekip atabilirim isterseniz.

Tskler samet siparisini verdim.bugun ama icimde suphe vardi yazdiklarini okuyunca cok rahatladim tskler.. Kaplumbagalar surekli baliklari kovaliyor cok komikler olayi.daha cozemediler yazik:)))

Ben astro marka filtre kullaniyorum ve memnunum ses yok ona da bakabilirsin fiyatlari cok yuksek degil

Tskler flora jebonun siparisini verdim bugun bakalim.gelsin nasil birseymis

Dediğim gibi çok güzel bir dizayn. Kaplumbağalar içinde egzersiz oluyor. Ama balıklar strese girmez umarım.

akvaryum obez kaplumbağalar için biçilmiş kaftan. tam koşu parkuru bunun patentini alıp üretip satacaksın süper olur. ya da balık çeşidi niyetine önde küçük arkada büyük balıklar. veya balık üretme çiftliği niyetine önde yavru arkada yetişkin. özellikle lüks restaurant ve oteller kapar.

Baliklar pek rahatsiz olmuyor kaciyorlar ama bu.durim.surekli.olmuyor desiginiz gibi patentinimi alsam acaba :))))

Geri