Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

4-5 gün yalnız kalacaklar..

Cvp: 4-5 gün yalnız kalacaklar..

Böyle bir imkanınız varsa ne mutlu yalnız bırakmak zorunda da kalabilirdiniz :(

turtle..' Alıntı:
Böyle bir imkanınız varsa ne mutlu yalnız bırakmak zorunda da kalabilirdiniz :(
Turkiye gibi bir yerde kaplumbagalarini teslim edebilecegin bir komsun yok mu? :ff:

Konuyu okudum. Isırılan kaplumbağayı bir şekilde ayırmalısınız.

Bu arada neden kuru alan lambasını kapatacaksınız. Elektrikçilerde satılan zamanlayıcılar var. 24 saat istediğiniz ekipmanı çalışma saatlerini hesaplayarak istediğiniz saat çalıştırıp istediğiniz zaman kapanmasını sağlayabilirsiniz. Yazık hayvanlar sürekli suda kalmasın. Pahalı bir ürün değil. 20 tl civarı sanırım.

Benim tüm lambalarım ve hava motorum (24 saat açık kalan ısıtıcı ve filtre hariç) bu şekilde açılıp kapanıyor. Çünkü tek yaşıyorum ve giriş çıkış saatlerim belli değil. Geçen günde göreve gittim. 8 aydır gayet sorunsuz devam ediyor.

Hmmm zamanlayıcı olduğunu bilmiyordum teşekkürler öneriniz için ama yarın gideceğim ve bu süre içinde bulabileceğimi zannetmiyorum :( hasta kapluşumu yanımda götüreceğim diğerleri de idare edecek artık :(

Geri