Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!baby değil kan kurdu ama 3 tane veriyorum doymuyor yine istiyor artırayım mı diye yazmıştımTetra reptomin baby ise öğün başı 4 tane, kan kurdu biçimli ise öğün başı 2 adet verin. 8 cm kabuk boyuna kadar günde iki öğün sonra tek öğüne düşüyoruz.
Hayvan şu an kısa ama büyüme potasına girdiğinde boy atma hızlanır.
başka yem alacağım 5.5dan büyük de olabilir son zamanlarda ölçmedim bugün ölçeyimEski yemleri alın koku ve tadı gider yemez. Akvaryumu kirletir. Yemediklerini en geç yarım saat içinde alın.
3 tane yeter de artar. Ölçüyü aşmayın obez olur.
Bu hayvanın 5,5 cm olduğuna emin misiniz sanki daha büyük duruyor.
Birini gördüğünde yem verecek amaçlı cama yapışırlar bu temel özellikleri.
Başka yem yok mu? Dajana gammarus sticks ve tropical biorept supreme young yemi alın.
Kabuk boyu kaç cm?Merhaba ben gunluk kafasini. Buyuklugunde yem atiyorum, onun disinda yesillikte verebilirsiniz benim kaplusum cok sever
Merhaba 10cm e yakınKabuk boyu kaç cm?
tam 6cm olmuş akvaryum da küçük geliyor birkaç gün sonra çok pis kokmaya başlıyorEski yemleri alın koku ve tadı gider yemez. Akvaryumu kirletir. Yemediklerini en geç yarım saat içinde alın.
3 tane yeter de artar. Ölçüyü aşmayın obez olur.
Bu hayvanın 5,5 cm olduğuna emin misiniz sanki daha büyük duruyor.
Birini gördüğünde yem verecek amaçlı cama yapışırlar bu temel özellikleri.
Başka yem yok mu? Dajana gammarus sticks ve tropical biorept supreme young yemi alın.
Tamam. Her hayvan farklı sebzeleri seviyor. Denemeler yapabilirsiniz. Kışın salatalık hormonlu olacağı için vermiyoruz. Ispanak roka tere reyhan gibi kokulu bitki vermiyoruz. Maydanozun da fazlası zararlı. Verecekseniz 10 günden aşağı olmamak kaydıyla birkaç yaprak yeterli. Brokoli ve karnabahar haşlanıp haftada bir verilebilir.Merhaba 10cm e yakın
O yemleri alın. Günde iki öğün devam edin. Hayvan iki stick verin, yiyebiliyorsa alınacak yemlerden 3 stick yem verebilirsiniz deneyin. Repto kan kurdu biçimli ise iki tane verin. Yiyemezse 1,5 adet verin.tam 6cm olmuş akvaryum da küçük geliyor birkaç gün sonra çok pis kokmaya başlıyor
o yemleri mi alayım şimdi
reptomini kaç tane vereyim
akvaryum çok küçük ben 3 tane veriyorum 2.5 tane felan yiyor zaten yem parçalanıyor 2 tane felan yemiş oluyor toplamda belki daha fazladır 2 2.5 arası.O yemleri alın. Günde iki öğün devam edin. Hayvan iki stick verin, yiyebiliyorsa alınacak yemlerden 3 stick yem verebilirsiniz deneyin. Repto kan kurdu biçimli ise iki tane verin. Yiyemezse 1,5 adet verin.
Su sürekli bu sürede kirleniyorsa ya filtrasyon yetersizdir yada akvaryum küçüktür.
Önerdiklerinizi aldım kaçar tane sabah akşam hangisi nasıl vereyimO zaman iki tane verin. Fazla tok olmasın. Yemde ziyan olmasın akvaryumda kirlenmesin.
Akvaryumu olabildiğince büyük alın. Geniş alan hayvanı mutlu etmekle birlikte gelişimine de katkı sağlar.
yeni sipariş verdim elime geçmediElinizdeki yemlerin hepsinin ismini yazın. Bir de mümkünse her yemi yanyana koyun ebatlarına bakayım.