amazingvoltaa
As 3 Üye
5 gün evde yokum başka bir şehire gidiyorum evde kimse olmayacak ne yapabilirim kaplumbağam için
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!bilmiyorum tam şuan uyuyor profilimdeki foto baya öncesi büyük ya küçük değil yaniKabuk boyu kaç cm?
bir komsuya söyledim sabah 30-35 civarı aksamda 10-15 civarı vereceğim normalde 25 falan veriyordum öbür stickler büyük diye ama sayıyı arttırmam gerek sanırım ahm minik diye ondan +30 veriyodum şimdi arttıralımKomşulardan güvenilir kimse var mı? Yemleyecek biri olursa günde bir öğün versin. Uzak bir yerden biri gelecekse 2 günde bir versin.
Yoksa gitmeden önceki gün sabah akşam yemleyin. Ertesi gün sabah yemleyip kuru alanın bir köşesine 100 civarı stick yem koyun. Alıp suya inip yer.
Dışkısını da yer.
valla sabahta verdi akşamda verdi ama ne kadar doğru verdi bilmiyorum az önce eve girdim ben tekrar her gün farklı stick vereceğim sabah 25 yeterlidir ahm minik diye ondan 30-35 atarım akşamda marul salatalık vs atıyoruz böyle devam dönerimEğer komşu gelecekse günde bir kez 25 adet versin. Fazla olmasın bu seferde su aşırı kirlenmesin.
Sabah yola çıkacaksanız sabah verin. O gün başka yem vermeye gerek yok. Komşu sonraki gün başlasın öğle civarları versin.
göz kararı veriyorum bir de sırtı çok kaşınıyor sürekli mango kökü almanın zamanı geldi bildiğiniz link var mı cem beyYemler eşit oranda olsun, sayısı değişebilir.
hayvanım hasta sanırım kardeşim şimdi söyledi uzun zamandır var dedi sudan kafasını çıkardığında yaklaşınca sanki nefes alıyormuş gibi hırıltılı bir ses geliyor kardeşimde civciv gibi ses çıkarıyor dedi bu nedir acaba yardımcı olur musunuzEskiden juenpetmarket'te satılırdı şimdi göremedim. Bunun için petshopları gezmeniz daha uygun olur. Şekline bakarak almak daha sağlıklı olur.
Düz yere koyduğunuzda altında hayvanın gireceği boşluk olmalı. Ne ağır ne de hafif olacak.
kardeşim kum yiyor diyor şuan ışıkları kapatalı oldu baya ses çok geliyor hırıltılı bir ses var baya oturduğum yerden duyuyorum yaklaşmadan korkuyorum suyu baya pis yarın değişeceğimhayvanım hasta sanırım kardeşim şimdi söyledi uzun zamandır var dedi sudan kafasını çıkardığında yaklaşınca sanki nefes alıyormuş gibi hırıltılı bir ses geliyor kardeşimde civciv gibi ses çıkarıyor dedi bu nedir acaba yardımcı olur musunuz
burnunu çekiyor gibi bi seskardeşim kum yiyor diyor şuan ışıkları kapatalı oldu baya ses çok geliyor hırıltılı bir ses var baya oturduğum yerden duyuyorum yaklaşmadan korkuyorum suyu baya pis yarın değişeceğim
su ısıtıcı var zatenHer nefes verişte cikleme gibi mi?
Akvaryuma su ısıtıcıyı koyun.
Kabuk boyu kaç cm oldu?
14 cm diye ölçtüm kabuk boyunuHer nefes verişte cikleme gibi mi?
Akvaryuma su ısıtıcıyı koyun.
Kabuk boyu kaç cm oldu?