Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Fotoğrafların görüntülenmesinde herhangi bir sıkıntı yok.kırmızıyanak' Alıntı:fotoğraflar açılmıyor
Oylar geçersizdi. Daha mesaj göndermemiş bir üyelik oy kullanamazGCee' Alıntı:Anketteki oylarda neden azalma oldu ? 0_0
Byteorist' Alıntı:Akvaryum önüne isim yazmak yerine photoshop ile yazabilirmiyiz diye bir soru geldi bende hayır dedim olay bundan ibaret. Zaten açıklamalarda belirttiğimiz gibi agır olmamak şartıyla ufak birkaç oynama yapılabilir
Qeswirt' Alıntı:Byteorist' Alıntı:Akvaryum önüne isim yazmak yerine photoshop ile yazabilirmiyiz diye bir soru geldi bende hayır dedim olay bundan ibaret. Zaten açıklamalarda belirttiğimiz gibi agır olmamak şartıyla ufak birkaç oynama yapılabilir
Kaplumbağanın Eline Işın Kılıcı Vermek Ağır değilmi ? Bilseydim bende yapardm
Byteorist' Alıntı:Akvaryum önüne isim yazmak yerine photoshop ile yazabilirmiyiz diye bir soru geldi bende hayır dedim olay bundan ibaret. Zaten açıklamalarda belirttiğimiz gibi agır olmamak şartıyla ufak birkaç oynama yapılabilir
dumdumtis' Alıntı:ödül nedir beyler?