Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!sulo43' Alıntı:hadi ya :S kendı odama cıkartayım bari ama uvb yok bende
sulo43' Alıntı:biliyorum bunu. camı acıyorum. kayalıkarın üst kısmı direk güneş alıyor. uvb alıyor yani 1-2 saatte olsa
AEK' Alıntı:Güneş ışığı alan akvaryumda bir anda aşırı yosunlanma olur ve sonra komple temizlemeden zor geçer. Cam önü akvaryumlar için hiç uygun değil Süleyman.
AEK' Alıntı:sulo43' Alıntı:biliyorum bunu. camı acıyorum. kayalıkarın üst kısmı direk güneş alıyor. uvb alıyor yani 1-2 saatte olsa
Bununda büyük bir riski var. Esinti hasta etmek için çok büyük bir etken olur. Güneşlendirme yazın sıcak havada ve esintisiz zamanlarda ve bölgede yapılmalı.
sulo43' Alıntı:AEK' Alıntı:sulo43' Alıntı:biliyorum bunu. camı acıyorum. kayalıkarın üst kısmı direk güneş alıyor. uvb alıyor yani 1-2 saatte olsa
Bununda büyük bir riski var. Esinti hasta etmek için çok büyük bir etken olur. Güneşlendirme yazın sıcak havada ve esintisiz zamanlarda ve bölgede yapılmalı.
yok abi hiç ben esintiye denk gelmedım. derce ilede sureklı kontol ettim. olukcada sıcak oluyor. artık nasıl olacaksa bi sekılde benm onları yukarı cıkartmam gerek