genç kaplumbağa
Bordo Bereli
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Kaplummania' Alıntı:Merhaba,
Sanırım 2 tane kaplumbağanız var.Şu anlık 2 kaplumbaga için yeterli bi paladaryum.Ama kaplumbağalarınız büyüdüğünde bu Paladaryumu değiştirmeniz gerekecek.Kaplumbagalarda bi rçeşit canlı olduğu için eğlenmeyede hakları var.Petshoplarda kaplumbagaları eylendirmek için ekipmanlar,araç gereçler var.Sahibinin iyi bir hayvansever oldugunu anlaması ve sahibini daha çok sevmesi için küçük yaşta bu araç gereçler , ekipmanlar alınması gerek diye düşünüyorum.
zencefil' Alıntı:Kaplummania' Alıntı:Merhaba,
Sanırım 2 tane kaplumbağanız var.Şu anlık 2 kaplumbaga için yeterli bi paladaryum.Ama kaplumbağalarınız büyüdüğünde bu Paladaryumu değiştirmeniz gerekecek.Kaplumbagalarda bi rçeşit canlı olduğu için eğlenmeyede hakları var.Petshoplarda kaplumbagaları eylendirmek için ekipmanlar,araç gereçler var.Sahibinin iyi bir hayvansever oldugunu anlaması ve sahibini daha çok sevmesi için küçük yaşta bu araç gereçler , ekipmanlar alınması gerek diye düşünüyorum.
Eğlenmesi gerek derken ne demek istediniz? Ya da ne gibi ekipmanlardan bahsediyorsunuz?
tuncomunco' Alıntı:Bende fikrimi yazayım. Hala takip ediyorsanız tabi.
Ben IR lamba kullanıorum ve çok az bir watt değeriyle gerekli ısıyı rahatça kaşılıyor. 100 watt lık bir IR yi 50 cm uzağa yerleştirin yeterli ısıyı sağlayacağının garantisini veriyorum
IR kullanımı ile yeni bir başlık açtık orda tartışıyoruz şuan. İsterseniz bakabilirsiniz
( Sylvania 100w Infra Red)
ulfet931' Alıntı:medcezir999' Alıntı:Forumlarda akvaryumun temizliği için vatoz balığı yaşatanları duymuştum ama hiç denemedim. İstersen bir dene en fazla kaplumbağa vatozu yemeğe çalışır herhalde
1 adet vatozum 1 adet de çöpçüm var zaten
Çok da iyi anlaşıyorlar, bir sıkıntı yok. Başka ne canlı konulabilir akvaryuma?
Işık konusunu nasıl çözeceğim, kuru alanı ısıtmak için?