Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

60x40x40 akvaryumum

ata12

Altın 1 Üye
evet arkadslar sonunda akvaryum yaptırdım 1 hafta önce gelmişti fakat uzaklaştırmam oldugu için yazamadımneyse uzatmayım buyrun resimler

mailto:/258v1tz.jpg

mailto:/2my3on5.jpg

mailto:/70idy0.jpg

mailto:/b8ob6a.jpg

mailto:/i762ad.jpg

mailto:/s4vref.jpg

mailto:/1zyixbn.jpg

FİLTREM

mailto:/iyk8bk.jpg

mailto:/2i05itx.jpg

ISITICIM

mailto:/14aa61s.jpg

KURU ALANIM

mailto:/244upuw.jpg

Şimdi uvb lambanız yok dersiniziz bayramdan sonra bundan alıcam mailto:/urun_detay.aspx?kat=158&urn=8036

Isıtıcı 200 w

Cvp: 60x40x40 akvaryumum

yeni akvaryumunuz çok güzel hayırlı olsun fakat içi biraz boş gibi silis kum mango kökü gibi doğal dekorlar eklerseniz daha da güzel olur ayrıca hesaplamalarıma göre akvaryumunuz 96 lt kaplumbağanızı ömür boyu idare eder :smile:

alıcam hepsini alıcamda su bayram gelsin biraz el öpelim $ sonra alıcam herşey yosun batık gemi mango kökü. fakat bu gune kadar kaplumbagam akvaryum gormemısstı sımdı kum koyarsam kumu yemeye calısırmı

ben kaplumbağa ilk başta hiç kum koymamıştım fakat sonra koydum ilk başta yemeye çalıştı ama tadının güzel bir şey olmadığını anlayınca bi daha hiç kuma dokunmadı ayrıca ben silis kum kullanıyorum bunu tavsiye ederim ama ben kum sevmem derseniz kaplumbağanızın yiyemeyeceyi büyüklükte taş koyabilirsiniz:smile:

Hayırlı olsun benim bir akvaryumum ile aynı ölçülerde. Kum konusunda rahat olun. Yemelerinde de sakınca yok. Zaten fazla yeme eğilimi göztermezler. Sindirime yardımcı olur.

Biraz geç kaldım galiba ama hayırlı olsun :smile: Ne kadara yaptırdınız ? Bende yaptırmalıyım çünkü öğrenmeye çalışıyorum :smile: ve diğer malzemeleri de tek tek fiyatlarıyla beraber yazarsan çok sevinirim ^^

akvaryuma para vermedım babamın arkadaşına yaptırdık .ısııcı 20 tl filtre 30 tl turtle bnak (kuru alan ) 55 tl

ata akvaryuma kum koydun mu ? o taşları alıp temizlerken veya çarparsan akvaryumda çatlama yapabilir dikkat et.

das ist super olmuş.:smile::punk:

Geri