Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

8 yaşındaki kaplumbağama akvaryum ve kuru alan arıyorum

forkill96

Yeni Üye
Merhaba kaplumbağam yaklasık 20cm boyunda ona güzel huzurlu eğlenceli bir ortam kurmak ıstıyorum önerilerinizi bekliyorum acaba 300tlye güzel bir set alabilir miyim ısıtıcı vs içinde bir set dizebilirmiyim

istanbul avrupa yakasından 2.el alabilirim

RE: 8yaşındakı Kaplumbağama akvaryum vekuru alan arıyorum

Acikcasi eger bir kaplumbaga sever 300 liraya hibe etmesse mumkun degil 600 lira ve ustu bir butce ayirmalisiniz

Ve kuru alaninizida yaptirmaniz gerekir kaplumbaga buyuk

Cvp: 8 yaşındaki kaplumbağama akvaryum ve kuru alan arıyorum

bana set önerebilir misiniz?

yemin ettim ne gerekirse alacağım ufacık bır akvaryumu var

orduda olsanız benden o fiyata almanız mümkündü ama kargo işi olmaz aksesuarlar ve yemler gönderilebilir ama akvaryumu gönderemem en azından orada ikincel temiz belki bulabilirsiniz sıfır alacaksanız biraz daha maliyetli olacaktır

ne yapalım bir ayda bu minik can için çalışırım bana onerılerınız olabılır mı evımde çok yerde yok

20 cm bir kaplumbağa için geniş bir akvaryum güzel olur , malzemeler de tam olsa iyi olur forumda detaylı konular var Aek adlı kullanıcı (Emre abimiz :) ) beslenme konusunu detaylı anlatmıştı sağolsun

benim size yardımcı olabileceğim nokta birkaç yem ve akseuarı uygun fiyata yollayabilirim , ama şuan sistem hala kurulu yarın akşama kadar kurulu olacak ondan sonra malzeme listesi ve fiyat konusunda buraya yazacağım zaten yarın akşam bakarsanız belki size uygun ürünler olur

80*50*50 akvaryum eheim 100 w jbl protemp 200 tetratec ex600 dis filtre UV ampul isitma ampulu ve lambalari ve kuru alan yaptirmak gerek onu akvaryumu aldiginiz yerden halledebilirsiniz samet abiyle kargo isini konusun yada
Telefondan yaziyorum fiyat-link veremedim

Alisarp şuan fiyat aralığı düşük olduğu için ısıtıcı gibi aksesuarlarda marka fazla önemli değil bende 1 yıldır dolphin 300w ısıtıcı kullandım hiç sorun yaşamadık 20 TL'ye almıştım :)

Ben şöyle diyim jebo 829 du sanırım tam hatırlamıyorum 60 tl

Bir kaç ay kullanılmış exo terra 5.0 26 w uvb lamba ve (yurtdışı ürünü olduğu için) onu çalıştırmak içi voltaj çeviri ve prizi 35 tl

Gibi rakamlara bırakacağım ama dediğim gibi tam liste ve fiyat için yarını bekliyorum

Olur da birkaç şey alan olursa benden dediğim ısıtıcıyı zaten ücretsiz yollarım

Ali Sarp ın bahsettiği ölçüler bu hayvan için iyi olur. Ancak filtre o markaa ex700 olur.

ısıtıcıyı, jbl protemp 200 W almakta fayda var. hayvan 20 cm kabuk boyuna sahip olduğuna göre ısıtıcının camını kırma olasılığı var. jbl protempde plastik koruyucu kaplama var. akvaryum 80*50*50h veya 100*50*50h ve 10 mm cam kalınlığında olsun. kuru alanda akvaryum üstü cam kuru alan.

bunu kaldıracak bir mobilyada alman dış filtrenin akvaryumun aşağısında kalması için gerekli.

Haklisin emre abi yanlis hesaplama yaptim bir an
100*50*50 alinirsa yanina bir erkekte alinabilir

çok teşekkur edıyorum 100*50*50 ebatında akvaryum alsam lınk verebılır mısınız?

akvaryum boyunu 100*50genişlik 60 yukseklığe karar verdım peki akvaryumu aldıktan sonra 1hafta kuru alanı bekletsem hayvanı gunde 1saat elımle dışarı çıkartsam bır sorun olur mu acaba?

akvaryum için mas akvaryuma bak. eğreti de olsa kuru alan yapmak gerekli. hayvanın adaptasyonunun çabuk olması yanında akvaryumdan alınması sinir stres yapacağı için tavsiye etmiyorum. olmadı akvaryum üstü cam kuru alanı da akvaryumla birlikte yaptırırsan daha ucuza gelir.

Bende mas akvaryumda yaptirdim memnunda kaldim fakat bu forumda yaptirip memnun kalmayan hatta kavga eden bir uyede vardi belirteyim

Mas akvaryum iyidir. Tüm işi baştan tasarlayıp konuşun. Benim sistemide onlar yaptı.

Merhaba elimde sıfır kuru alan akvaryum ısıtıcı filtre herşeyi mevcut avrupa yakasındayim konu açmıştım ınceleyin isterseniz.

Geri