Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

abuzer için acil pansiyon gerekli!

remsemiles

Altın 2 Üye
Arkadaşlar istanbul avrupa yakasında bildiğiniz hayvan pansiyonu hizmetide veren veteriner kliniği varmı? 2 haftalığına şehir dışına cıkacagiz. Abuzeri misafir edicek bi yer gerekiyor

Cvp: abuzer için acil pansiyon gerekli!

Zeytinburnu'na gelebilirsen gönüllü olarak bakabilirim.

Gelirim tabikide nerede bakacaksınız. Sizin kaplumbaganız ufaksa zarar verebilir. 20 cm üzerinde benimkinin kabuk boyu. Bu arada düşünceniz için teşekkürler

130 litre akvaryum var fakat Abuzer bayağı bi büyükmüş. Benim ufaklıkların kabul boyu 10cm 7cm ve 3 cm.

aykut senin akvaryumda olmaz. seninkiler strese girer vereceği zararı söylemiyorum bile. 3 numarayı ısırması bir yana ayak darbesi bile ölmesi için yeterli.

selim birine bırakacaksan çok ufak olmasa da bir akvaryumla beraber bırakman uygun olacaktır. 2 hafta bir sıkıntısı olacak. o büyüklükteki hayvan hangi akvaryuma girse büyük tehdit olacak.

Cem zaten o yuzden veteriner sordum. 15 cm den küçük bi hayvan olursa benimki hırpalar onu zaten. Benim kullandıgım harici akvaryum yok suan.

emre geldiğinde ona sor belki biliyordur bu tarz bir yer.

Avrupa yakasında var mı bilmiyorum malesef. Ancak Anadolu yakasında Vildan hanım bir ara pansiyon hizmeti ilanı vermişti. Kaplumbağalarda uzman olduğu için yeri varsa gene bu hizmeti sağlayabilir. Sormakta fayda var Selim.

Geri