Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

açık renkli kaplumbağa

flyingturtle

Bronz 3 Üye
merhaba arkadaşlar bu resi bugün bir arkadaşım verdi bana diğer reslerimle karşılaştırdım bunun rengi çok daha açık acaba nedeni nedir ?
nrsps.jpg
mailto:/1b/3/nrspc.jpg[/code]

Her insaninda ten rengi farklidir. Kaplumbagalarin rengide farkli olur,bir sorun yok.

Bu arada cok guzeller :)

Cvp: açık renkli kaplumbağa

Sarışın,esmer gibi dielim cok sekerler masallah :133:

Sorun yok, genetik olarak renkleri ton olarak farklı. Açık renk olan çok güzelmiş. İkisinede maşallah diyorum.

Benimde iksi farkli renklerde cok güzel görünüyolar :D

Benimde iksi farkli renklerde cok güzel görünüyolar :D

teşekkürler bu renkten bir resi daha önce görmediğim için garip geldi bu arada 4 tane var :D

Btanesini bann gonderin. Acık renklilerden ^^

Biraz daha farklılık olsa pastel kategorisine girecek.

Fiona ya benzemesine sinir oldum. 1 di 2 oldu :)
Bilen bilir Fiona'ya i hayranligim var :)

Senin Fiona ya olan hayranligini bilmeyenmi var ^^

Maşallah nazar değmesin.Çok güzel kardeş kardeş büyürler inşallah Allah ayırmasın birbriinden.Oldukça sevimliler mutlu ömürler.Sende iyi bakarsın küçük tosunlara.Dikkat et onlara.Afrikalı ile Türk gibi olmuş.

Çok teşekkürler aslında 4 tane dediğim 3 tane normal 1 tane açık renkli resim var söyledikleriniz için teşekkür ederim birtanede benekli yavru gelicek ona özel bir akvaryumum var

Benekli için gerçekten özel bir yaşam alanı oluşturmalı. Geldiğinde zaten paylaşırsınız hazırladığınız ortamı. Çok derin olmayan bir su, daha düşük su ve kuru alan ısısı. Daha az süre ile yanan uvb gibi slider türlerinde uyguladığımızdan daha farklı bir sistem gerekecek.

Cvp: RE: açık renkli kaplumbağa

AEK' Alıntı:
Benekli için gerçekten özel bir yaşam alanı oluşturmalı. Geldiğinde zaten paylaşırsınız hazırladığınız ortamı. Çok derin olmayan bir su, daha düşük su ve kuru alan ısısı. Daha az süre ile yanan uvb gibi slider türlerinde uyguladığımızdan daha farklı bir sistem gerekecek.
Neden derin su deyil anlamadım,diyorlarki su derinli fazla olmalı derler.

İyi dayanıklıymış bizim kaplumbağalar 15derece altı dayanamıyorlar.

Bu türde çizgili dere kaplumbağası gibi ülkemizde yaşamaktadır. Dere kaplumbağasıda res kadar derin suya ihtiyaç duymasada evde zaten limitler bellidir. Bu kaplumbağa dahada farklı. Çamur, bataklık kaplumbağası familyasından. Daha sığ sularda bulunur. Karada da uzun yürüyüşler yapabilir. El ve ayak yapılarıda buna diğer su kaplumbağalarından daha müsaittir. Su ısısını 23-24 kuru alanı 28-29 derece yapabilirsiniz.

Geri