Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

acil akvaryum kuru alan bir süre idare eder mi sorun yaratır mı ?

Önlem alın işte kacmasin.

Kuru alan onerirken suya salınım yapmaması, pislik tutmamasi, hayvanın tırmanıp kaçmaması, bir yere sıkışmaması gibi özelliklere dikkat edip öneriyoruz.

Onerilenden saptıkça bazi özellikleri kayboluyor. Yinede onlem alip duzeltebilirsiniz.
evet önlep alıp düzelteceğim yarın hemen

Şuanki durumu nedir bebenin
üzgünm ama şuanki durumu malesef eski kabına aldım bir süreliğnii biliyorum kötü birşey ama risk almak istemedim işe gidicektim içim rahat etemz diye kendi kabına koyup ısıtıcı lambayı açıp işe gitmiştim bu sorunu çözer çözmez artık uzun bir süre kendi kavramunuda bırakıcam sanırım yaotpım en doğru şey dimi sorunun hjalledene kadar kendi kabında kalması.

üzgünm ama şuanki durumu malesef eski kabına aldım bir süreliğnii biliyorum kötü birşey ama risk almak istemedim işe gidicektim içim rahat etemz diye kendi kabına koyup ısıtıcı lambayı açıp işe gitmiştim bu sorunu çözer çözmez artık uzun bir süre kendi kavramunuda bırakıcam sanırım yaotpım en doğru şey dimi sorunun hjalledene kadar kendi kabında kalması.
Tamam

neden öyle dediniz çok kötümü yapmışımi biliyorum yanlış belki ama 1-2 gğn halledicem ki yarın işten erken çıkıcam hemen çözerim
Şuanlık eski kapta dursun.

Su ısıtıcı önemli bir malzeme. Yeni yuvası olsaydı iyi olurdu.

4 parça cam kestirip akvaryum slikonu ile yapıştırın.

Mukavva işini yarın halledin.

Hayvani akvaryuma alın. Bir sıcak bir soğuk dengesi şaşar.

Geceleri soğuk oluyor.

Bir süre sonra da camdan kuru alan yaparsınız.

Camdan hemen yaptirsana daha iyi cam bak böyle yaptır ama 1.gorseldeki gibi yaptırma arkaya cam çıkartmak gerek sen direk ortasına koy camın mm kaç biliyor musun?
IMG_20250815_204844.jpg
IMG_20250815_204738.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
not ikinci fotodaki o uzun kelepçe yok artık düzeltim onu foto ilk fotolardan o kelepçe çıkısntısı yok

Üstten görüntüsü var mı birde içinin
tabi atıyorum detaylı yalnız şu ilk foto rampa kenar boşluklarını halledemedim sıkışmıyor oraya ama risk tabi ordan hava alıp suya falan giriyor.

Ekli dosyalar

• IMG-20250817-WA0112.jpg
    IMG-20250817-WA0112.jpg
    184.5 KB · Görüntüleme: 6
  • IMG-20250817-WA0113.jpg
    IMG-20250817-WA0113.jpg
    86.6 KB · Görüntüleme: 6
  • IMG-20250817-WA0114.jpg
    IMG-20250817-WA0114.jpg
    92.6 KB · Görüntüleme: 6
  • IMG-20250817-WA0115.jpg
    IMG-20250817-WA0115.jpg