Ömerbugra193
Bronz 5 Üye
Küçük parça marul verdim başını ileri ger sallıyor acil ne yapabilirim boğazına mı bir sorun oldu acaba ??
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Kabuk boyu 4-5 cm bir kere verdim bugün titreme yok ileri geri yapıyorYeşillik vermeye 6 cm kabuk boyu sonrası başlıyoruz.
Baş sallaması ileri geri mi aşağı yukarı mı? Titretir gibi mi yapıyor?
Protein tarzı ne verebilirim karides yemi veriyorum gammarusBoğazına takılmış, yada damağına yapışmış, yutkunmak için başı ileri geri yaparlar. Daha vermek için ufak bu dönem protein ağırlıklı besleriz.
merhaba cem bey akvaryum arıyorum hala elimde 15 cm eni 10 cm yüksekliği olan bir akvaryum var kara alanı yok şimdilik ona mı koyayım yoksa ölüm fanusunda kalsın mı bir süreOmega one juvenile yavru kaplumbağa yemi al.
olmadığı için dedim bir süre yani hangisine koyayım15*10 ufak kalır. Evde daha geniş bir kap leğen varsa ona koy ama kimyasal değmemiş olsun.