Merhaba herkese, foruma yeni üye oldum ve bilgi almak istiyorum acilen. Yıllar önce komşunun çocuğundan kurtardığımız erkek kırmızı yanaklı su kaplumbağımız Haydar'a yeni bir akvaryum yapmak ve malzeme almak istiyorum ama hiç bir bilgim yok. Haydar 15-16cm boyunda. Bize geleli en az 15 sene olmuştur ve maalesef o zamanlar durumu olmadığı için ailemin hiç bir zaman düzgün bir yaşam ortamı olmadı ama her şeye rağmen Haydar nazar değmesin çok sağlıklı ve hala yaşıyor. Şimdiye kadar hiç su filtresi, ısıtıcısı veya UV ışığı olmadan hayatta kaldı. Annem babam sürekli suyunu değiştirerek ve gerektiğinde yeterli olmasada kabını büyüterek baktılar. Şu an Uzunluk 105cm En 50 ve Derinlik 45 cm olan bir akvaryum edindik. Bu akvaryum için gerekli filtre, ısıtıcı vs gerekli akvaryum malzemleri için isim ve mümkünse link olarak tavsiye vermeniz mümkün müdür?
Çok teşekkürler şimdiden. Ne kadar çabuk karar verirsem o kadar hızlı Haydar yeni ve hakettiği yaşam alanına kavuşacak inş.
Çok teşekkürler şimdiden. Ne kadar çabuk karar verirsem o kadar hızlı Haydar yeni ve hakettiği yaşam alanına kavuşacak inş.