Kaplumbağa adam
Altın 3 Üye
Merhaba, kırmızı yanaklı su kaplumbağamın yerine bitki akvaryumu yapıcağım için kaplumbağamı sahiplendiriyorum
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Yer neresiYanında yemlerini de ücretsiz vereceğim(ahm yem kutusunda sera raffy ı var)
Başka bir ilana daha bakıyorum eğer o olmazsa sahiplenebilirim yaklaşık ne kadar tutuyor otobüs bilginiz var mıAma alıcı ödemeli otobüslede gönderirim
Heryere yazıyon bu kadarmi çok istiyonBaşka bir ilana daha bakıyorum eğer o olmazsa sahiplenebilirim yaklaşık ne kadar tutuyor otobüs bilginiz var mı
Evet uzun süredir arıyorumHeryere yazıyon bu kadarmi çok istiyon
Valla fazla bilgim yok, sizin yeriniz neresi belki sorup bir fiyat alabilirimBaşka bir ilana daha bakıyorum eğer o olmazsa sahiplenebilirim yaklaşık ne kadar tutuyor otobüs bilginiz var mı
Büyük ihtimalle diğer kaplumbağayı sahipleneceğim eğer olmazsa tekrar yazarımValla fazla bilgim yok, sizin yeriniz neresi belki sorup bir fiyat alabilirim
Zaten artık sahiplendirmeyi düşünmüyorum, kaplumbağa için yeni bir akvaryum kuracağım,sahiplendirseydim de o kullanıcıya vermezdim.O bloxy2 denen kullaniciya kaplumbağa sahiplendirmeyin. Daha ısıtıcı kullanmıyor. Kendi hayvanını öldürmüş milletinkini sahiplenmeye çalışıyor.
Zaten artık sahiplendirmeyi düşünmüyorum, kaplumbağa için yeni bir akvaryum kuracağım,sahiplendirseydim de o kullanıcıya vermezdim.
SağolunKaplumbağa adama bu yakışır![]()