Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

ACİL

Matrian

Yeni Üye
Katılım
27 Eki 2024
Mesajlar
5
Kaplumbağa suyunda beyaz beyaz bişeyler var elimi attığımda yapışıyor bunlar nedir bilen varmı en başta çok az vardı su değişimi yapalı 1 gün oldu su bu halde
 

Ekli dosyalar

  • image.jpg
    image.jpg
    1.9 MB · Görüntüleme: 12
Deri döküyolar büyüdükleri için normal gibi o siyah şey ne kum mu
 
Kumu komple çıkarın bu quartz kum bunlar keskin kenarlı yapıya sahip. Resler kum yer bunu yedikleri taktirde tahriş edip yaralayabilir. 0.5-1 mm aralığında çapa sahip sarı silis kum kullanıyoruz. Vitasand pro78 marka sarı silis kum uygun çapa sahiptir.
 
Bunlar eski deri parçaları hayvan büyüdükçe alttan yeni deri gelir üsttekiler gerilip açılarak atılır. Bu hayvanın büyümesine bağlı olarak senede 1 yada 2 kez olur. İç filtre çeker.
 
Geri
Üst