Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Adana - Kırmızı yanaklı kaplumbağama arkadaş arıyorum.

sibernetik

Yeni Üye
[IMG]mailto:/2n0pxe9.jpg*
mailto:/2mnkh8p.jpg
mailto:/ziko08.jpg

Cinsiyetini çözemediğim Kabuk boyu 7,5-8 cm olan kırmızı yanaklı su kaplumbağamın yanına bir arkadaş arıyorum , sahiplendirmek isteyenler .

Cvp: Adana - Kırmızı yanaklı kaplumbağama arkadaş arıyorum.

ertan bey foruma hoş geldiniz. hayvan 10 cm kabuk boyunu geçene kadar cinsiyeti belli olmaz. öncesinde kan tahlili ile tesbit edilir.

tabandaki taşları çıkarın aralarına giren kirler zararlı bakteri üretip göz ve kulak enfeksiyonuna neden olur. yerine silis kum alın. silis kum alt bağa plakaları ve bacaklarındaki eski deri parçalarını atmasına yardımcı olurken yiyerek midesinde parçalanmamış yemleri parçalamasına varsa bağırsaklarındaki parazitleri atmasına yardımcı olur. ağır kum olduğu için dibine kir geçmez yüzeyde kalır. eşelenirken kaldırdığı kirler daha sonra filtre tarafından çekilir. kalanlar dip sifonu ile çekilir.
mailto:/urun_detay.aspx?urn=13104&ad=vitasand-dogal-silis-akvaryum-kumu-800-gr-0-7-mm

su çok alçak. yüzeye yakın bir kuru alan yaparsanız veya alırsanız suyu artırma olanağınız olur. bu sayede hayvanın gelişim süreci hızlanmış olur.

var mı göremedim eğer yoksa bir de iç derece alın. su ısıtıcısı her zaman doğru netice vermez. net ısı için dereceden kontrol gereklidir. bu sayede ısıtıcı da kalibrasyon hatası varsa öğrenilir. ısıtıcının gücü ve su hacmi arasındaki oranın uygun ısıyı yakalayıp yakalamadığı net anlaşılır.
mailto:/urun_detay.aspx?urn=1141&ad=sera-vantuzlu-cam-derece-0-50-c

sahiplendirme yapan arkadaşlarımız var. ama bulunduğunuz şehirde var mı bilmiyorum.

Ben de iki tane çizgili var. İkisini birden ya da birini verebilirim. Adanada okuyorum. 2 hafta sonra tatile giriyoruz ve Adıyaman'a götürmem zor olur ve evdekilerin bakabileceğini sanmıyorum. Beraber yaşayabilirlerse veririm bir tanesini. Hatta isteyen olursa diğerini de verebilirim. Çok bağlandığım için hiç veresim yok ama mecburum.

Çizgili ile Res aynı yerde yaşamamalı çünkü yapılması gereken ortamlar farklı ısı ihtiyaçları farklı

alorka çizgililerin boyutları kaç cm?

bir adet otomatik yemleme zihası alırsanız işler çözülür diye düşünüyorum vermenizede gerek kalmaz

Adanadaki evi boşaltmam gerekiyor. Öğrenci evi. Zaten boşaltmasam da 3-4 ay başka şehirlerde olacağım. Memlekette aileme bırakırdım da onlar da ilgilenemez.

gerekli değişiklikleri elimden geldiğince yaptım.
@alorka01 maalesef sadece kırmızı yanaklı düşünüyorum.

Geri