Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Adana veteriner

elffclk

Bronz 3 Üye
Merhaba adanada kaplumbağa bilgisi olan veteriner varmı bulamıyorumda

Veterinerlik fakültesi varsa oraya götürün.

Sorun nedir?

Bir sorun yok yeni aldıgım için kontrol açısından baktırmak istedim

Başı dışarıda önden baş dışarıda iken komple tepeden ve altbağanın resmini atın bakayım. Onun için hekime para vermeye gerek yok.

Hayvan esinti yer hastalanmasın.

Ekli dosyalar

• IMG_8153.jpeg
    IMG_8153.jpeg
    1.6 MB · Görüntüleme: 19
  • IMG_8155.jpeg
    IMG_8155.jpeg
    1.9 MB · Görüntüleme: 19
Önden çekemedim pek durmuyor cok hareketli. Birde kuru alana hiç çıkmıyor sebebi ne olabilir

Bulunduğu ortam hareketliyse de kuru alana çıkmayabilir.

Odamda bakıyorum ondan olabilir. Isıtıcı lamba bulamadım internette baktımda önerebileceğiniz var mı?
Birde alt kabuk kısmı kızarık fotoğraftada belli neden olabilir?

Isıtıcı lamba bulamadım internette baktımda önerebileceğiniz var mı?
Bu konuyu inceleyin.

Hayvan yellow belly. Gördüğüm kadarıyla kulakları ve gözleri sağlam.

Kabuk yapısı da güzel fazla katman yok. Ara çizgiler genişlemiş bu büyüdüğünün göstergesi. Büyüyen hayvan sağlıklıdır. Hastalandığında boy uzaması durur.

Pembeleşme kılcal damarların oluşmasından kaynaklıdır bu da büyüme göstergesi. Pembelik gri ve mora doğru çalarsa bu da üşüme belirtisidir.

Hayvan akvaryumun bulunduğu ortam hareketli ise çıkmaz ikinci sebep lamba dolayısıyla ısıyı algılamadığı için çıkmaz.

Anladım çok teşekkür ederim konuyuda inceledim yardımlarınız için teşekkürler 🙏🏼

Geri