Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Adrenalin

olivia-peter

Bordo Bereli
:w00t: bazılarını izlemek bile zor.
http://silenavidea.cz/sestrih-silenych-videi/

Cvp: Adrenalin

Pelin; konu zaten eglence bolumunde, konu basligindan yola cikarak okuyup okumama kararini verebilirsin :t65y:

Olsun sonucta kaplumbaga formu burda insanlar belkide hayvanlari olmesin diye ugrasio sen sacma seyler paylasion bu senin tercihin ama benc3 bunlari paylascagina insanlara yardim da edebilirsin

pelin, biz kaplumbağalar yanında bu tip paylaşımlarla forumu zenginleştiriyoruz. birbirimize olan samimiyetimiz artıyor. her forumda olan bu öğeler insanların üye olduğu foruma bağlanmasını da kolaylaştırıyor. bunda saçma bir yan arama. her şeyden bir parça olmalı. elbette herkesin kendine göre sorunları oluyor. bu paylaşımlarımız kafa dağıtıcı niteliktedir. yoksa forum çekilmez bir hal alır.

yukarıda yazdığına istinaden, kimse ben soru sordum cevap alamadım da diyemez. iyi kötü herkese yardımda bulunuluyor önemli olan yardımcı olacak kişinin o konuya vakıf olmasıdır. eğer bir konu hakkında bilgisi olmadan yardımcı olmaya çalışan olursa, bu özellikle yeni üye olmuş bir arkadaş tarafından ciddiye alınıp uygulanırsa kaplumbağası için ciddi problemlere yol açacaktır. burada neslihanı tenzi ederek genel anlamda anlatıyorum. ki neslihanda bilgilidir o ayrı.

mesela kendimizden örnek verecek olursak; siz gerekli olanlara bakar ve sorular sorup cevaplara bakarsınız. bu size yetebilir ama biz yönetici olarak her mesaja her konuya bakmak durumunda kalıyoruz. cevaplamasından tut, yazıları düzeltme, uygun başlığa alma, gereksiz ve uygun olmayan mesajları silme gibi bir sürü işle uğraşıyoruz. bu da bir noktadan sonra bunaltıcı bir hal alıyor. her gün en az 5-6 saatimiz burada geçiyor. bazen yeri geliyor sabah 3'lere, 4'lere kadar sürüyor. uykudan ödün veriyoruz. bu sebeple bu tip paylaşımlar gerekli. bunu kötüye yorma, sende ilginç bir konu bulursan burada paylaşabilirsin. bu da ihtiyaç öyle düşünmelisin.

şahsi görüşündür saygı duyarım ama bizim düşüncemiz bu yönde. mesele internetten bakmak değil burada birbirimizle paylaşmamızdır. rahatsız oluyorum dersen eğer, ana sayfadaki konu dışı bölümündeki konuların olduğu başlıklara bakmazsın olur biter. bugünkü yorumlar sayfasında her mesajın bağlı olduğu ana konu gözükür. bunları es geçersin.

Gerçekten büyük cesaret isteyen şeyler özellikle redbull unkiler videoda çok güzel paylaştığın için teşekkürler neslihan :)

cok ayıp neslihan neden boyle seyler paylasıyorsn :) bazıları gel dene dıyorda ıste ımkanlar el vermıyor smdı :):)

Bu konuda favorim bu.
http://youtu.be/77RM5SX8Llg

Motorsikletle yapılanlar şahane özellikle binanın üstüne çıkıp geri atladığını ilk izlediğimde hayran kalmıştım :)

Beni red bullu içip paraşütsüz atlayan bayağı etkilemişti. Paraşütle bile cesaret isteyen bu aktiviteyi bu şekilde yapmak için deli olmak gerekir. Sen git havada arkadaşına bağlan...
Birde binadan binaya atlayan genç varya ayarlayamasa gitti aşağı.

Onlar çok çok aşırı kendimi onları yapmaya karar verirken bile hayal edemiyorum :fear: :punk:

hepsi extrem düzeyde yaşıyorlar. ben 10'da birini yapmıştım bendeki hasar: gençliğimde 3 metre yükseklikten ön kısmında 4 metre uzunluğundaki beton iskelenin üstünden uçup bir metrelik suya atladığımda kafamı kuma çarpmıştım. boyun omurları birbirine geçti hala ağrısını çekerim. 7 metreye kulak tıkaçsız daldım tek kulakda zar yırtıldı işitme kaybı var. ağırlık kaldırırken sol kolum ters döndü dirsekte kas kemikten sıyrıldı. tedavi sonrası bana 20 kilo olarak döndü. ağrısı devam ediyor. çocukken 15 basamaktan atlarken ayağım çıkmıştı. bisikletle yokuş aşağı hız yaparken arabanın altına girdim alında çatlak, dik yokuşlu asfaltta buz üstünde kayıp ayağa kalkarken arkadan gelen arkadaşın çarpması sonucu kafayı buza vurdum kafatası arkasında çukur. yani kafadan çatlaklık bende gerçek. :smile: bir kısmı hava atma sebebiyle olan hadiseler. gaza gelmemek lazım. bu videodakilerden birini yapsam tahtalı köye tek gidiş bileti alırdım herhalde.

Zaten yaptıklarının hepsini toplasak bunlardan bitanesi eder zaten hatta bunlardan bitanesinde yaralanacağından daha fazla yaralanmışsındır einim cem abi :) çünku bunların hepsi yapılmadan önce bir sürü profesyonel testten geçtikten sonra yappilıyor bildiğim kadarıyla

Cümlelerimde pek saçma olmuş yahu :-D

Geri