Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Afrika salyangozu

dori_coco.

Bronz 5 Üye
IMG_20241201_002821_173.jpg

Sizce yeterli bi alan mi.
Bide petshop da bi yem verdiler bundan ver diyerek ama pek güvenemedim petshopta çalışanlar hayvanlara önem vermiyor gibi geliyor da bana size sorayım bide

Ekli dosyalar

• 17330423574522866227306251115938.jpg
    17330423574522866227306251115938.jpg
    3.3 MB · Görüntüleme: 9
Merhabalar ,

Yemi ilk defa gördüm içeriği hakkında bilginiz var mı acaba?

Hayvana asit seviyesi düşük olan meyve ve sebzeleri verebilirsiniz ama soğan,sarımsak,portakal,limon,mandalina,greyfurt,acıbesinler et,süt ürünleri,ekşi şeyler,tuz ve tuzlu besinlerden vb. kaçının. Kalamar kemiği koymanız iyi olmuş. Ellerinde bulunmayan arkadaşlar verecekleri besinlerin üzerine kalsiyum tozu serpiştirip verebilirler.

Alan yeterli . Kapakta delik var mı yok mu göremedim eğer yoksa az miktarda delik açın.

Toprak çamurlaşmaya başlarsa komple değiştirin. 5-6 cm torf koyun. Tam olarak bilmiyorum ama tabanda cocopeat , talaş vb kullanan gördüm. Tavsiyem ya cocopeat ya da torf kullanmanızdır.

Daha fazla bilgiye sahip olan arkadaşlar konuya katkıda bulunurlarsa seviniriz.

Merhabalar ,

Yemi ilk defa gördüm içeriği hakkında bilginiz var mı acaba?

Hayvana asit seviyesi düşük olan meyve ve sebzeleri verebilirsiniz ama soğan,sarımsak,portakal,limon,mandalina,greyfurt,acıbesinler et,süt ürünleri,ekşi şeyler,tuz ve tuzlu besinlerden vb. kaçının. Kalamar kemiği koymanız iyi olmuş. Ellerinde bulunmayan arkadaşlar verecekleri besinlerin üzerine kalsiyum tozu serpiştirip verebilirler.

Alan yeterli . Kapakta delik var mı yok mu göremedim eğer yoksa az miktarda delik açın.

Toprak çamurlaşmaya başlarsa komple değiştirin. 5-6 cm torf koyun. Tam olarak bilmiyorum ama tabanda cocopeat , talaş vb kullanan gördüm. Tavsiyem ya cocopeat ya da torf kullanmanızdır.

Daha fazla bilgiye sahip olan arkadaşlar konuya katkıda bulunurlarsa seviniriz.
Hayır yemin içeriğini söylemediler biz bunlardan veriyoruz dediler bende aldım bi tane vermistim biraz yedi
Elma verdim meyve olarak da
Kapağına ve kabın kenarlarına bi kaç delik açtım

Yemi bende bilmiyorum. Kaliteli yem grubunda böyle bir yem yok.

Salyangoz konusunda da fikir sahibi değilim.

Geri