Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

akciğer enfeksiyonu mu

Zilli Hayri

SKF Delisi
Dün sularını değiştirdim hava sıcak diye kaloriferi de yaktım yanında devit uygulaması yaptım ve üşümesin diye küçük sobayıda yaktım.Kuruyunca yıkarken fark ettim ki kızarıklık var bende çok endişelendim.Ama sonra damarları olabileceğini düşündüm.Sizce ne olmuş?Aksi takdirde hemen veteriner hekime gidicem.

mailto:/rigluc.jpg

mailto:/n4uo20.jpg

Büyümüşler mi? 8,50 cm olmuş keratalar.

Cinsiyeti erkek mi ikisininde?

mailto:/ay9gtl.jpg

mailto:/scxb1t.jpg

Bir de cuma günü Zilli yi elime alınca yüzünün kanadığını fark ettim.Hemen batikon sürdüm.Geçmiş mi?

mailto:/29ffm21.jpg

Bu da kaçamakları :)))

mailto:/288umgh.jpg

Cvp: akciğer enfeksiyonu mu

onlar kırmızılık değil kabuktaki pigmentlerin rengi. büyüdükçe o desenler kaybolup komple siyah hal alacaklar.

yarayı görmüyorum. ısırmaya bağlı olabilir. birisi niyeti bozdu mu diğerinin neresinden yakalarsa tutup bırakmaz. yem zamanı benimkilerde çok olur. ama derileri meşin gibi olduğu için kanama olmaz.

Bu arada batikon uygulamalarına dikkat etmeli. Hayvanı suya koymadan yıkadın mı? Bunu yapmadıysan suyu değiştir.

Yıkadım abi.

Peki ikiside erkek mi?

Şey bazen Hayri yanlışlıkla yapıyo.Banada yaptı bir kaç kere.Tırnakları uzun ya ondan kaynaklandığını düşünüyorum.

cinsiyetleri biraz daha bekle 10 cm olsunlar iş netlik kazanır.

Evet, cinsiyet için biraz daha bekle.

Burcu lutfen yanlis anlama hayvanlari cok sevdigini biliyorum ama imkansizliklar yuzunden suan hayvanlarin durumu kotu isitma lambasi kuru alan yok birtek isitici
Sahiplendrime yoluna gitmeyi dusundun mu ?

Isıtma lamban hala yok mu Burcu? Büyük problem bu.

Teyzem söz verdi.Haftaya veya bu hafta teyzem beni alıcak.İkea ya gidicez.Artısında AliSarp abi daha önce bunu çok düşündüm.Bir günlüğüne anneannemde kaldım ve her saat başı sırf kaplumbağalar için aradım.Babam hatta kendisi de düşündü ama ayrılamadığım için olmadı.Onları çok sevdiğim için ayrılırsak üzüntümden hasta olmamdan korkuyorlar.Hatta daha önce annem böyle şeyler söyledi ve ben hasta oldum.
İkea ya gidersek ya akvaryum ya da saklama kabı alıcaz 80lt liklerden alıcaz.Onu bekliyorum.

Burcu evde masa lamban yokmu çalışmak için?

Bir masa lambası falan ödünç istesen.

Yani etrafında varsa.

ikeada var ama duvara montajlı baban yapabilirse bundan alabilirsin.

Geri