Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Akciğer enfeksiyonu olabilir mi??

kristal985

Yeni Üye
Kaplumbağamız suda batmıyor. Yani bir top gibi hafif suya insin diye bastırıyorum ama yine çıkıyor. Ayrıca kuru alana çıkınca sürekli ağzını açıp kapıyor. Ve genelde kuru alanda duruyor. Sizce akciğer enfeksiyonu olabilir mi?
Diğer kapluş da sürekli dipte duruyor. Kuru alanda ya da suda hep yatıyor. Gözlerini kapıyor. Ama pek ağzını açmıyor. Gözlerinde bir problem vardı. Gentagutla biraz iyileşti.

Cvp: Akciğer enfeksiyonu olabilir mi??

Büyük bir ihtimalle akciğer enfeksiyonu :ashamed0006: Yem yiyor mu :ff: Eğer yiyorsa en sevdiği yeme vitamin damlatın... mailto:/forum/Konu-akciger-enfeksiyonu-respiratory-infection.html bu sayfayı da okuyun bence...Kaplumbağanız için üzüldüm :'( Çünkü benim bir kaplumbağamda böyleydi ama veterinere götürünce iyileşti...Umarım sizin kaplumbağanızda iyileşir ^^

Hayvan akciğer enfeksiyonu. Zorla batırmayın. Zaten hasta olmuş, ızdırabı daha da artmasın. Acilen veterinere götürüp teşhis ve tedavi uygulanmalı.

Cvp: Akciğer enfeksiyonu olabilir mi??

katılıyorum ciğerleri zorda bu şekilde batırmak hayvanın boğulmasına neden olabilir. veteriner uygun ilacı verecektir. su ve kuru alan ısıtıcın var değil mi ? kuru alan ampulü olarak uva+uvb olması başarı yüzdesini yükseltir.

Geri