Cem bey merhaba.. Tahmin ettim böyle bir. Hack olduğunu. Neyse şükür halletmişsiniz. Sevindim. Kızımız 1 aydır yemek yemiyordu. Küçük bir. Akvaryumu vardı kurutma alanı yoktu ısıtıcısı filtresi. Herşey tamamdı. Bizde büyük akvaryum yaptık hatta sizden çok bilgi aldık bunun için. Büyük akvaryuma gectikten sonra ben öyle tahmin ediyorum kuru alanda çok vakit gecirdiği için sanıeım üşüttüm.. Uvb lambası var bilemiyorum. Belkide öyle olmamışta olabilir.. Bundan yaklaşık 7 gün önce boloncuklar cıkma ya başladı ve veterinwre götürdük. Suda asla durmak istemiyor. Cırpınıyor. Mavişehir veteriner kliniği kutlu hoca. Rontgen cekti ve akciğer rahatsızlığı var dedi. O günden beri antibiyotik iğne için her gün gidiyoruz. Ventolin nebül yapıyoruz hergün.. Doktor söyledi. Ama dün ben birqz kendisiyle tartıştım doktorun. Soru soruyoruz bunlar soğuk kanlı hayvanlar gec iyileşir vb vb...hayvan asla suda durmak istemiyor bende anlamadığımız için sordum kueımalanda bu kadar durması zararlımı.. Yok değil dedi. Yemek yemiyor derim ne yapalım zorlayın.. Ama yemiyor dedim.. O zaman tamam A ve d vitamini ekleyeyim.. Kedi. Köpek maması verdi şırıngayla bunu yedirin asla ağzını acımıyor kız çok zeki.. Ne yaptıysak yok asla.. Hayvan nefes alıp verirken sürekli ara ara koha hastası gibi ağzını acıp kapatıyor.. Bunun için ne yapalım o olucak ama insan üzülüyor.. Dedim değişim yok bu kadar iğne 5, 7, 15 gün belkş aylar dedi.. Hbişeye cevap yok.. Bende sinirlendim.. Aİ dedim veteriner siniz bu işi siz biliyorsunuz biz Anlamadığımız için soruyoruz cevap vermek göreviniz biçimde almak dedim..siz. Zaten cok i bakmışsınız bilgileriniz çok güzel bilinci dedi.. Ben de bişey bilmiyprum ama veteriner olmayan İnternette bir site var onların sayesinde yaptık dedim.bugün yine iğnwsi var ama böyle sürekli nereye kadar.. Eve getirdiğinizde hayvan hep kuru alanda.. Agzını acıp kapatıyor ne yapalım sizden yardım istiyorum