Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Akciğer enfeksiyonumu FOTOĞRAFLI

_Emre___

Bordo Bereli
Busefer eminim akciğer enfeksiyonu pembeliklere bakarsanız anlarsınız :(

mailto:/hphotos-ak-snc7/424930_368798846483478_433796890_n.jpg
mailto:/hphotos-ak-ash4/397144_368798879816808_100000600979024_1331585_751972177_n.jpg

Cvp: Akciğer enfeksiyonumu FOTOĞRAFLI

:( Sanırım öyle

Hayır olamaz benım miniğim hasta olamaz :( ilaç olarak ne alabilirim sende yaşadın bu hastalığı leanardocukta :(

Tetradox veya monodoks kullanmalısın da sen veterinere gitmedin mi? :/

Yemek yiyor mu? Siz de her hastalığı akciğer enfeksiyonuna vurmayin ya :) Başka hastalıklarda var. İlaç olarak monidox kır. 1.5 litre suya yarım.kapsül kır sıcaklık 33 derece olmalı yoksa etki etmez.

Bağriz şekilde pembelik var başka hastalığa vurulamaz,zaten başka hastalıkta yok pembeleştiren...

33 Derece tamam veterinere gittim birşey demedi ama ben genede sana antibiyotik veriyim dedi sıvı antibiyotik verdi oda bu gün etkisini yitirdi ışılım şu an 31 derecelik suda sonkez damlattım o antibiyotiği o dediniz ilacı babama söyleyeceğim bana yazar reçete nasıl kırmalıyım yani anlamadım tam yemek yiyiyorda kuru alanda geçiriyor tüm zamanını

Kuru alanda kalıyorsa kesin hastadır zaten,bahsettiğimiz ilaç kapsül şeklinde ikiye bölüp içindeki tozu boşaltıyorsun suya...

Bağlamamak lazım ama bu çok kırmızı artık pembeden kırmızıya dönmüş buda normal değil az olsa normal diyebilirdim gözlemledinizmi kapluşu ağzını açıp kapatıyormu hapşuruyormu yem yiyormu sürekli kuru alandamı yatıyor ? halsizlik varmı hareketsizlik vs bunlara cevap verirseniz tam birşey söyleriz bu arada 1 litre suya 1 kapsül monodoks kırın 2-4 saat o suda bekletip bu arada su 33 derece olacak sonra akvaryuma geri alın 1 hafta böyle yapın 1 haftada geçecektir.Sürekli kuru alanda yatıyorsa %100 hastadır diyebilirim yinede siz bu söylediğim belirtileri gözlemleyin ilacın ismi Monodoks bulamazsa Tetradoks almasını söyleyin kapsülü kırın derken 1 kapsülü birbirinden ayırın içinden toz çıkıcak onları suya döküp karıştırın.

Ağzını açıp kapıyor arada kuru alanda dinleniyor sürekli uyuyor gözleri şişmişti terramycinne sürdüm indi resmen kırmızımsı pembe altı sürekli kuru alanında halsiz yem yiyiyor yani hepsi bukadar. :(

1 litreye 1 tane çok ağır gelir. Ölebilir. Siz 1.5 litreye yarım.yapın.

ben bir litreye bir kapsül yaptım ölmedi çok şükür gayet yaşıyor :)

Ama dozu arttırdıkça zayıflatıcak hayvanı. Bunu da göz önünde bukundurun..

Bir dakika şimdi 1 litreye tam 1 kapsulü kırıp içindeki tozun hepsini boşaltacağım değilmi su 33 derece olacak bazen çok yükseliyor çünkü 100W Isıtıcı?

Eğer ağzını açıp kapatıp bütüngün kuru alanda halsiz yatıyorsa ve altında kıp kırmızı pembelik varsa %100 akciğer enfeksiyonu çok geç olmadan tedaviye başlayın :( içiniz rahat etmezse 1,5 litrede olur ama forumda 1 litreye 1 kapsül diyorlar ısıtıcı 33 derece olacak mümkünse derece ile kontrol edin ısıtıcının fazla ısınma diye birşeyi olmaz sonuçta termometreli 33 dereceye gelince kendini kapatacak.

Bana kalirsa 1.5 litreden biraz fazlaya 1 kapsul kir. Zayiflatir cunku hayvani.

Zayıflatır derken ? Neden zayıflatsınki ilacın etkisi akciğeri sadece fazla yorar zayıflama diye birşey söz konusu olamaz.

Ben yarın nöbetci bir eczaneden alırım bu ilacı :( günde kaçkere uygulamalıyım yanlız 1 kere değilmi..?

12 saate bir...

Tamam çok teşekkürler :( melisa senin leo kaç günde iyileşti..?

Geri