Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Akciğer enfeksiyonumu FOTOĞRAFLI

Cvp: Akciğer enfeksiyonumu FOTOĞRAFLI

Oh iyi :) sevindim yem yeme gibi sorunu oluyormu yada aşırı halsiz düşme ilacın etkileri gibi :(

Yem yiyor arada bir ama az yiyor tabii,bu ilacın etkisinden değilde enfeksiyonun bıraktığı geçici izlerden dolayı oluyor...

Hmmmm inşallah geçer benım miniğimin :( seni ve diğer herkesi bilgilendiricem durumdan.

İnşallah iyileşir,Leonardo ve ben hayırlı haberler bekliyoruz :)

İnşallah sağolun leonardocuğada benım yerime fazladan yem at :D yavrucak mutlu olsun

Akciğer Enfeksiyonunu Hiç Bu kadar Yakından Görmemiştim :( İçim bi kötü oldu :( :( :( :( Acil Şifalar Diliyorum Kaplumbağanıza :( :(

Daha ağırlaşmamıştır tedaviyi en iyi şekilde yapın iştahı kesilmeden önce.Umarım iyileşir. :(

Çok üzüldüm ufaklığa, geçmiş olsun :( Umarım kısa zamanda iyileşir. Ben genede bir veterinere göstermenizi öneririrm.

Öncelikle çok geçmiş olsun.İnşAllah iyileşir kapluşunuz.Bir de bu akciğer enfeksiyonu bir çok kapluşta meydana geliyor.Buna engel olmak için ne gibi şeyler yapmalıyız?

Veterinere götürmüştüm şırıngaya antibiyotik çekmişti serumla sulandırmıştı bunu kullanmamı istemişti fakat etkisi 3 günde geçiyor demişti bu gün alıp başlayacağım artık :( tedaviye

bberk0897' Alıntı:
Öncelikle çok geçmiş olsun.İnşAllah iyileşir kapluşunuz.Bir de bu akciğer enfeksiyonu bir çok kapluşta meydana geliyor.Buna engel olmak için ne gibi şeyler yapmalıyız?

Suyu sabit 28 derece olmalı,akvaryumun üstünün 3/4ü kapalı olmalı,güneşlendirirken rüzger esen yerde bulundurulmamalı,rüzgar varsa güneşlenmemeli vs. vs.

Geri