Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Aklına gelen ilk şarkı...

Cvp: Aklına gelen ilk şarkı...

Türkçe şarkı bana hitap etmiyor.Tarzım değil.İngilizce de öyle Rihanna felan değil zaten.Alışılmadık kişiler.Hava atmakla alakam yoktur.Benim dinlediğim bunlar.Sevmiyorum türkçe dinlemeyi hepsi pop arabesk.Uyuşmuyor benimle.Emre Bey kafanızdan atıp tutmayın.:)Çok tükçe istiyorsanız,

Can Bonomo - Hep bi' derdi olur!

Gotye - Hearts a mess

Herkesin müzik anlayışı farklıdır,annem hep Fransızca dinler mesela :)

Araftu Project-Oui baby :)

gazoz' Alıntı:
Yaa ne demezsin,sende Hadise'yi yazıp zırt-pırt hava yapıyorsun(gıcıklık değil mi?) :D

Tarkan - fındık kıran :D

:D :D

Hadise Deli Oğlan <3

Inna - goodbye

T.A.T.U- All The Things She Said

Rapçi adam ya :D
Avenged Sevenfold-So Far Away <3

METALLİCA - SEEKKK ANNDD DESSTTTTROYYYY :)

Emre , atıp tutuyorsun oradan. Fakat bana Türk ve çok iyi şarkı yapan biri söyler misin? Özellikle metal! Sadece "Pentegram" var. Oda çok iyi değil.

Linkin park-In the end

Sürekli pop yapıyorlar.Ha Tarkan ha Demet Akalın:Dİkiside aynı şey.

Hayko Cepkin - Bertaraf et

I want - one direction

Rolling Stones - Paint it in Black

Red Hot Chili Peppers - Fortune Faded

Metallica - Enter Sandman

Nirvana - Smells Like Teen Spirit

tabii insan neden hoslaniyorsa onu dinlemeli :)ama Turklerde iyi isler cikariyor belki tarziniz degildir ama Erdem Ergun-Gel Dedim guzeldir. Bir tane yabanci da benden olsun; rainbow southborder :)

Geri