ffts1
Bronz 2 Üye
:smile:
Arkadaşlar elimdeki ekipmanlardan hiç memnun değilim o yüzden internet üzerinden alışveriş yapmaya karar verdim şimdi linklerini aşağıya koyacağım ama acilen değiştirmem lazım su filtrem bozuldu.Gelene kadar hergün su değişimi yapacağım neyseki pompa var
yardımcı olursanız çok sevinirim.özelliklede ışıklandırma olayım yoktu uv a ve b lambasından ısıtıcı lambaya kadar Güneşi ışığını görmediğinide farzederek önerilerde bulunabilirseniz çoooook sevinirim
) .Uygun olmayanlar için önerilinizi bekliyorum
akvaryumumum 30x40 yükseklik 30 cm.
su filtresi: mailto:/urun_detay.aspx?kat=157&urn=11164
kuruma sehpası: mailto:/urun_detay.aspx?kat=0&urn=12140
ışıklandırma : mailto:/urun_detay.aspx?kat=0&urn=13230
mailto:/urun_detay.aspx?kat=0&urn=13217
mailto:/urun_detay.aspx?kat=0&urn=8039
eksik kalanlar var sanırım farkettiklerinizi bana gönderebilirseniz.bu sitede kredi kartım avantajlı oluyor o yüzden bu siteden alıyorum.Teşekkürler şimdiden
yorumlar tamamlanınca ekipmanlarımın hemen siparişi vereceğim
nolur yardım edin
onlar zarar görecekler diye cok korkuyorum.güvendiğim su filtremde bozulunca endişeleniyorum
taksitlendirmeden dolayım rahatı su filtresinin özellikle cok iyi bir temizleyici olması için 50 tlye kadar gözden cıkardm.
Arkadaşlar elimdeki ekipmanlardan hiç memnun değilim o yüzden internet üzerinden alışveriş yapmaya karar verdim şimdi linklerini aşağıya koyacağım ama acilen değiştirmem lazım su filtrem bozuldu.Gelene kadar hergün su değişimi yapacağım neyseki pompa var
su filtresi: mailto:/urun_detay.aspx?kat=157&urn=11164
kuruma sehpası: mailto:/urun_detay.aspx?kat=0&urn=12140
ışıklandırma : mailto:/urun_detay.aspx?kat=0&urn=13230
mailto:/urun_detay.aspx?kat=0&urn=13217
mailto:/urun_detay.aspx?kat=0&urn=8039
eksik kalanlar var sanırım farkettiklerinizi bana gönderebilirseniz.bu sitede kredi kartım avantajlı oluyor o yüzden bu siteden alıyorum.Teşekkürler şimdiden
yorumlar tamamlanınca ekipmanlarımın hemen siparişi vereceğim