Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Akvaryumum nasıl eksik birşey varmı

SWEENDRO

Bronz 3 Üye
2 tane yavru su kaplumbağam var kabuk boyları 3 cm akvaryum 30 lt 1 yetişkin vatoz 1 yavru vatoz var ısıtıcı filtre kuru alan var fotoğrafınıda bırakıyorum yorumlayın @cem

Ekli dosyalar

• 20250406_204042.jpg
    20250406_204042.jpg
    1.1 MB · Görüntüleme: 20
2 tane yavru su kaplumbağam var kabuk boyları 3 cm akvaryum 30 lt 1 yetişkin vatoz 1 yavru vatoz var ısıtıcı filtre kuru alan var fotoğrafınıda bırakıyorum yorumlayın @cem
ısıtıcıya dikkat et yanlış bilmiyorsam tamamen suda olması lazım bende aynı ısıtıcıyı kullandım patladı ve aşırı ısınmaya başladı

Yanlış biliyorsun atlantik marka dışarıda kalması gerek
Bir kısmının fışarıda kalması gerek,
Şu şekilde
IMG_20250406_214759.jpg
min.su seviyesi yazar,en az oraya kadar su olması gerekir
IMG_20250406_214703.jpg

Ama derece ayarlama yerinin dışarıda kalması gerekir çünkü Atlantiğin hem kalitesi az hemde atlantiğin yaptığı ısıtıcı tipi tam batan mödel değildir,evet su geçirmez ama arıza çıkarırsa kaplumbağa canından olabilir.o yüzden hem tam batırmadn hemde çok yüksek bırakmadan kullanılmalıdır.yukarıdaki gibi konumlandırmanız iyi olur.

Bir kısmının fışarıda kalması gerek,
Şu şekilde
Ekli dosyayı görüntüle 11743min.su seviyesi yazar,en az oraya kadar su olması gerekir
Ekli dosyayı görüntüle 11744
Ama derece ayarlama yerinin dışarıda kalması gerekir çünkü Atlantiğin hem kalitesi az hemde atlantiğin yaptığı ısıtıcı tipi tam batan mödel değildir,evet su geçirmez ama arıza çıkarırsa kaplumbağa canından olabilir.o yüzden hem tam batırmadn hemde çok yüksek bırakmadan kullanılmalıdır.yukarıdaki gibi konumlandırmanız iyi olur.
Öyle zaten saolun

Kum çıkacak. Yerine sarı silis alınacak.

Suyu biraz indir hayvan dışarı atlayacak. Üstten 10 cm boşluk kalsın. Su ısıtıcı ve filtre için altta pay var.

Geri