Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

akvaryum arıyorum

bıdık-şıpıdık

Gümüş 4 Üye
merhaba arkadaşlar..
maximum 100 tl verebileceğim kullanışlı bir akvaryum arıyorum..
yardımlarınızı bekliyorum:smile::smile:

Cvp: akvaryum arıyorum

mailto:/evcil-hayvan-petshop/100x50x40-akvaryum-76135588

Bunu buldum ama camcıya daha ucuza yaptırabilirsiniz.

Kendiniz yaptırırsanız kapak koydurmanıza gerek kalmaz. Kaplumbağa akvaryumlarında kapak önermem.

AEK' Alıntı:
mailto:/evcil-hayvan-petshop/100x50x40-akvaryum-76135588

Bunu buldum ama camcıya daha ucuza yaptırabilirsiniz.

Kendiniz yaptırırsanız kapak koydurmanıza gerek kalmaz. Kaplumbağa akvaryumlarında kapak önermem.

çok büyük bi akvaryum istemiyorum açıkçası , biliyorum onların sağlığı için büyük akvaryum gerekiyor ama temizliği sıkıntı yaratır diye düşünüyorum..
mailto:/cerceveli_akvaryum.html bu sitedeki 55 28 38 boyutundaki akvaryumu düşünüyorum ama buda çok mu küçük olur?:ff:

Bu siteye baktım. Akvaryumlar tam balık akvaryumu. Enleri çok dar. Tabiki o ölçüyü alırsınız ama kaplumbağa 8 cm olunca değişim gerekir. Hacim olarakta 2 sene götürür. Ancak hayvanın boyutu yaklaşık 10 ayda bahsettiğim ölçülere gelebileceği için değişim erken olacaktır.

Tabi bahsettiğim hacim yetersizliği tek kaplumbağa için.

AEK' Alıntı:
Bu siteye baktım. Akvaryumlar tam balık akvaryumu. Enleri çok dar. Tabiki o ölçüyü alırsınız ama kaplumbağa 8 cm olunca değişim gerekir. Hacim olarakta 2 sene götürür. Ancak hayvanın boyutu yaklaşık 10 ayda bahsettiğim ölçülere gelebileceği için değişim erken olacaktır.

Tabi bahsettiğim hacim yetersizliği tek kaplumbağa için.

önerileriniz için çok teşekkür ederim..elimden geleni yapmaya çalışacağım

85*37*50h tam size göre bence o siteden. Ama bana kalsa 100 40 50 alırdım

İki kaplumbağa varsa kabuk boyları 15 cm olana kadar götürür. Yada aynı sayıda kaplumbağa için hacim olarak 3-4 sene gider.

Merhaba ben 135 litre akvaryumumu ikinci el 50 tl ye aldım sende petshoplara git 2. el soruştur.

antifbyigit' Alıntı:
Merhaba ben 135 litre akvaryumumu ikinci el 50 tl ye aldım sende petshoplara git 2. el soruştur.

gerçekten çok uygun fiyata bulmuşsunuz . hafta sonu petshoplara soracağım:smile::smile:

betül selanik caddesindeki selanik petshopta çeşit çeşit akvaryumlar var bir bak istersen sakaryadaki çiçekçilerin karşı tarafı.

cem' Alıntı:
betül selanik caddesindeki selanik petshopta çeşit çeşit akvaryumlar var bir bak istersen sakaryadaki çiçekçilerin karşı tarafı.

selanik petshop u biliyorum ama hiç içine bakmamıştım.. oraya gidip hallediyim artık şu akvaryum işini ^^

Ankarada olsaydın sana 100 tl ye 200 litre bulurdum :D

betül keşke bugün taymura akvaryumun siparişini vermeye gittiğimde senide götürseymişim. orada petshoptan ucuz bulabilme imkanın olurdu. ikinci el bile vardı. neyse unutmazsam sende almazsan akvaryumu almaya gittiğimde haber veririm.

cem' Alıntı:
betül keşke bugün taymura akvaryumun siparişini vermeye gittiğimde senide götürseymişim. orada petshoptan ucuz bulabilme imkanın olurdu. ikinci el bile vardı. neyse unutmazsam sende almazsan akvaryumu almaya gittiğimde haber veririm.

haber verirsen gerçekten çok sevinirim çok saol Cem abi :smile:

Geri