Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

akvaryum cillop gibi oldu :)

flora11

SKF Delisi
Bu gün 23nisan tatilinden yararlandim ve akvaryumu komple temizledim iste cillop akvaryumumumdan kareler :)
mailto:/18/r/md455.jpg
http://n1304.hizliresim.com/18/r/md48c.jpg

http://n1304.hizliresim.com/18/r/md49l.jpg
mailto:/18/r/md4bs.jpg

Cvp: akvaryum cillop gibi oldu :)

ipek esas cillop taşların yerine silis kum olduğunda olacak.:smile: suyu kuru alan için tepeden 12 cm boşluk kalacak şekilde yükselt. ısıtıcının rengi hoşuma gitmedi. o kahverengilik sanki zorlanıyormuş gibi bir izlenim yaratıyor. 25 watt mıdır ? ve yakında bir mango kökü şart gözüküyor. hayvanlar büyümüşler.

Isıtıcı, dipteki taşlar ve su yüksekliği konusunda Cem ile aynı fikirdeyim. Bir konuda kuru alanı oluşturan renkli parça. Boyalı olmasa daha iyi olur.
Bjnun dışında maşallah diyorum. Çok güzel.

Cem ve emre abi dipteki taslardanben de memnun degilim fakat artik buyukbakvaryuma gectigimde diye erteliyorum kuru alani yukseltebildigim en yuksek seviye bu malum.simariki biliyorsunuz onun icin suyu da bu kadar yukseltebildim isitici 50w o kahverengilik isiticinin disinda yosun gibi bir sey yikadim.yikadim.cikmadi ben de anlamadim valla emre abi kullanmadan kaynattim sonra da.sabunla.yikayip bir cok kez.duruladim boyasi kalmamistir insallah

Şelale' Alıntı:
Kuru alani nerden aldin?

Cd kabindan kendim yaptim

tosbik57' Alıntı:
cok guzel olmus eline saglik :D

Tesekkur ederim :)

tosbik57' Alıntı:
cok guzel olmus eline saglik :D

Tesekkur ederim :)

Vantuzla nasil tutturdun?

Ve ustunu neyle kapladin?

Bende yeni kuru alan yapmak istiyorum da :)

Vantuzlarin kancalari var onlari cd kabinin acma yerine gecirdim ustunu de kaydirmazla.kapladim hani delikli banyoya falan koyulanlardan

Önemli degil
ayrica cem abi akvaryumum ortasındaki tasin altina girerek kasiyorlar kabuklarını mango kökü yine de gerekli mi ?

O taşla kaşınabiliyorsa mango köküne gerek olmaz İpek. Akvaryumu boşa kalabalıklaştırmana gerek yok bence.

Gayet güzel kaşınıyorlar hatta yer yetmezse tasları kazıp daha da altına giriyorlar :) bende alanı daraltmak istemiyorum çünkü suyu zaten fazla yükseltemiyorum.

bu konuda emreye katılıyorum. bunun harici suyun azlığı, mangonun renk salınımını belirgin hale getirerek su değişim ve ekleme sürelerini artıracaktır.

dipteki taşlar temizliği çok zorlaştırıyor silis kum en iyisi bence

Geri