Arkadaşlar iyi günler. Akvaryumun ve kaplumbağamın genel durumunu atmak istedim. Çok hareketli sürekli yüzüyor. Akvaryumu idareten aldım biraz büyüyünce daha büyük bir akvaryuma geçeceğim.
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!ampulun biryeri kırılmamış ama oksitlenmişAmpul sağlam mı?
Çatlamış ise içindeki kimyasallar suya bulaşmıştır komple yenileyin suyu paludaryuma bir miktar su koyup hayvana ait bulaşık süngeri ile cam ve köşelerden geçin. Ekipman dekor varsa yıkayın onları. Buharı zehirlidir. Suya karıştıysa tek sıkıntı hayvanın suyu içmesi olur.
uvb lambasını filtrenin olduğu kısıma doğru koymuştum fakat eve geldiğimde içine düşmüştü ve oksitlenmiş. şimdi neler yapacağım biraz daha detaylı anlatabilir misiniz cem beyArkadaşlar iyi günler. Akvaryumun ve kaplumbağamın genel durumunu atmak istedim. Çok hareketli sürekli yüzüyor. Akvaryumu idareten aldım biraz büyüyünce daha büyük bir akvaryuma geçeceğim.
hayvanda bir sorun yok gibi. hareketlerindede bir değişiklik yok şu anda kuru alanda birazdan suyunu değiştireceğim. kızarıklık şişlik hayvanın nerelerinde oluyor birdaha bakayım isterseniz.Uvb yi şimdilik kullanma. birkaç gün bir yerde kurusun. Sonra bir yerde yakar denersin. Uv ampule şu an gerek yok zaten 7-8 cm kabuk boyu sonrası kullanırsın.
Lambanın suya akım vermemesi mucize olmuş. Hayvanın derisinde kızarıklık şişlik var mı?
Hayvanı akvaryuma emsal sıcaklıkta temiz bir suya koy. Paludaryumdaki suyu alıp temizle. Ekipmanları dekorları iyice yıka gerekirse diş fırçası ile fırçala.
Temiz suyu koyup ısıtıcıyı çalıştır 27 derece civarı olunca hayvanı paludaryuma alırsın. Beklerken suyu o civar ısılarda olacaktır. Su 28'e gelir.
kabın içinde çok hareketsiz kabuğuna çekilmiş normal midir?