Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Akvaryum için su düzenleyici

orhan2003

Bronz 4 Üye
Merhabalar akvaryumum için su düzenleyici sıvılar var petshopta herhangi bir marka önerir misiniz
Şimdiden İlgilenen Herkese Tesekkür Ederim

Biotopol T olanını alacaksın. Bunu damacana veya petşişeye koyduğun suya uygun miktarda damlatıp en az bir gün bekletip sonra akvaryuma dökeceksin. Kapağını toz girmeyecek biçimde açarsan klorda uçar.

" Bunu damacana veya petşişeye koyduğun suya uygun miktarda damlatıp" derken ne demek istediğinizi anlamadım kusura bakma biraz kalın kafalıyım

Cvp: Akvaryum için su düzenleyici

su değişimi için hazırladığın suyu beklettiğin kabı kastetmiş cem bey

ben sera aquatan kullanıyordum ama su ara sonlarına şişenin geldik bende reeflowers ın turtle no tox ile  jbl in ki arasında gidip geliyorum

Estağfurullah. Akvaryuma koyduğumuz suları doğrudan şebeke suyundan değil. Beklettiğimiz bu sulardan kullanırız. Bu şekilde su hem dinlenmiş olur hemde su oda ısısına gelmiş olur. Bu ürünleri doğrudan akvaryuma damlatmaktansa bu damacanadaki sulara damlatmamız daha iyi olur.

Bunun yanında dış filtre kullananlar carbon filtre malzemesi kullanıyorsa bu, bu ürünlerin işlevini görür. Kimyasal ayrıştırmayla suya oksijeni geri döndürür. Bu varken su düzenleyiciye gerek yoktur.

Geri